Register ¤ Login
Kedai Runcit
Shamsul 4 - Thu 19/Nov/09, 4:01pm [Last Comment]

bagai mane nak memulakan perniagaan kedai runcit.saya nak bukak kedai runcit tapi tak ade pengalaman

Niche: Kedai Runcit Dan Serbaneka
  1. Fuad - 15 Dec 2009, 2:07pm
    Puan kalau berminta nak ambik barang macam alat tulis buku2 ataupun beg dan pelbagai lagi benda boleh hubungi sy di email mfyatim@talisman-energy.com atau pun menghubungi saya di talian 016-9141875 lebih mudah kalau email sebab sekarang saya berada diluar malaysia barang barang amat murah tapi mesti diambil dalam volume yang bynk
    regards fuad

  2. Rahman - 01 Jan 2010, 6:28pm
    beberapa contoh kedai runcit francais disini:
    http://www.mfa.org.my/?franchise-directory:retail

    Dapatkan maklumat asas di taklimat minguan francais disini:
    http://www.mfa.org.my/?traininglist

  3. Hazlan - 17 Jan 2010, 3:22pm
    Jualan Topup dikedai juga menguntungkan http://www.shafaries.com/index.php?ref=puteri

  4. Asroy Roy - 25 May 2010, 8:54am
    zati ada peluang kah,say kat sabah saya mahu serta sekali,boleh kah.nie email saya royindah@yahoo.com.saya minat sgt bisnes cuma modal masalah...

  5. Hussaini - 29 Sep 2011, 8:32pm
    saya mencari pemborong barang-barang runcit untuk kedai serbanika saya...selain itu, sy juge mencari peralatan mesin kira2 n scan mcm di kedai 7e..sape yang berminat ble cal sy
    012-768 5211. area JB sahaja

Page 1                        (Total comments 5)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.