Register ¤ Login
Apa Perniagaan Yang Boleh Saya Buat.
Nazliah - Sun 24/Jan/10, 1:52pm [Last Comment]

saya minat nak berniaga. sebelum ni saya berniaga ikan bakar n hai-o..tapi tak tau nak perkembangkan dan hai-o lak kena pandai pikat orang . saya tak suka mlm sudahnye. sekarang nak cuba niaga francais tapi macam mana nak mula? modal lak tak banyak...ada sumber kewangan yang boleh loan ke tuk perniagaan..

Niche: Ingin Berniaga
  1. Zainon Shoib - 24 Jan 2010, 1:55pm
    lawati www.marykay.com.my atau hubungi saya zai 019-3873898

  2. Nadira - 24 Jan 2010, 3:18pm
    salam Nazliah,
    saya pun mcmNazliah,mmg benci dgn MLM..sy tak pernah join mana2 MLM selama ni...
    tp sy telah di perkenalkan dgn biz under Berjaya Group..dimana dia memberi peluang utk mereka yg ingin membuka kedai dgn hanya deposit rm10k, semua produk, sewa kedai, renovation, cctv dll dtanggung oleh company. Kita hanya perlu menjalan dan memperkembangkan biz..
    akan dtg..kita berpeluang membuka kedai organik, spa,butik pakaian/bag/kasut, kopitiam , minimarket etc.. pilihan utk apply terserah kpd kita...

    kalau berminat, saya akan bantu Nazliah utk buka kedai di kawasan Nazliah , sampai berjaya..

    details- call/sms- Dr.Nadira (012-2570598)

  3. Wind - 24 Jan 2010, 7:16pm
    Nazliah...u may call me or sms -wind lim 0123037883 or email me at windlim1982@gmail.com and i percaya i boeh tolong Nazliah come up with something about your future shop..

  4. Dr Ghazali - 24 Jan 2010, 10:07pm
    PROGRAM FRANCAIS BUMIPUTERA

    DIJEMPUT PIHAK TUAN/PUAN UNTUK SAMA-SAMA MENJAYAKAN PROGRAM USAHAWAN FRANCAIS DENGAN KERJASAMA PIHAK BERJAYA GROUP.

    KAMI MENCARI USAHAWAN SEBAGAI PEMILIK FRANCAIS (MINIMART, BUTIK PAKAIAN, SALUN KECANTIKAN, PHARMACY & ORGANIC FOOD). MODAL FRANCAIS DIBIYAI SEPENUHNYA OLEH PIHAK SYARIKAT.

    SILA HUBUNGI SAYA (DR GHAZALI 012-942 8638) UNTUK PENGESAHAN KEHADIRAN ANDA KE SESI TAKLIMAT KAMI DI TAMAN SEGAR PERDANA, CHERAS PADA SETIAP SELASA JAM 8 MALAM DAN SABTU JAM 10 PAGI.

    TAWARAN TERHAD KEPADA 500 BUAH KEDAI SAHAJA.

  5. Zahir - 25 Jan 2010, 9:57am
    Cuba buka blog promosi saya di http://zahir67.webs.com. Pembiayaan perniagaan disediakan utk mereka yg memerlukan sehingga RM50k dgn kadar 4% setahun. Tp ada beberapa syarat antaranya kena hadiri kursus, tidak blacklist,ctos & ccris, ada sijil syarikat dr SSM dan berumor 21 hingga 60 tahun. Cubalah buka dan baca dulu.

  6. Shamsir Maarof - 25 Jan 2010, 6:31pm
    Kepada mereka yang berminat untuk menjadi agen jualan TM Mobile Fixed Line, sila hubungi saya 03-51263057.

  7. Zarina Binti Zainal Abidin - 26 Jan 2010, 1:04pm
    Salam, sila lawati: www.azzaindustri.com.my. Sila hubungi En. Zulhairie, +6012-226 7185 atau Pn. Zarina, +6012-654 9983. Terima kasih.

  8. Ila - 27 Jan 2010, 1:12pm
    nadira' sy berminat dgn ecosway ni tapi sy di sarawak kuching adakah boleh untuk saya apply....?

    pls email me zamilaghazali@ymail.com

  9. Nazliah - 27 Jan 2010, 3:59pm
    salam Dr nadira,
    saya sekarang di daerah kulai. apa yang saya dapati di daerah kulai ni dah banyak kedai-kedai cosway.pulak tu di kawasan kulai ni taraf hidup penduduk adalah sederhana..

  10. Ila - 27 Jan 2010, 9:19pm
    nazilah ' cuba buka mingomingo plak....sy tgok web dia ok gak ....

  11. Afa 2 - 28 Jan 2010, 12:36am
    Program Keusahawanan Angkasa ini sangat bagus utk diceburi kerana pertama kali melibatkan kerajaan bersama 3 sykt besar iaitu Koperasi, Jiwa & Metrocomm. Tidak perlu menjual produk. Yg penting, beli barangan harian spt beras, gula, garam, keropok, minyak masak dsbgnya akan mendapat pulangan wang. Selama ini kita berbelanja di luar tidak mendapat apa-apa, tetapi dgn skim keahlian di sini anda akan mendapat pulangan dari segi wang. Harga barang tidak membebankan kerana ianya sama seperti di pasaran & dipantau oleh Suruhanjaya Koperasi M'sia. Berminat, hubungi saya; 012-5433125 (En Afa).

  12. Nushi - 06 Feb 2010, 3:26pm
    kalau nak jadi dealer produk skincare leh contact saya.. inovasi baru. dia lebih berkesan sebab ianya guna ampoule.. lebih kurang cam serum tu.. kalau kat profesional salon dia guna face ampoule ni untuk facial atau treatment yang lebih berkesan.. nama produk ni Beautee.. modal rendah jer permulaan RM300. nak tau lebih email saya
    nushi_cute@yahoo.com.sg

  13. Hafiz 13 - 08 Feb 2010, 9:08am
    Salam, produk terhangat dan terlaris kini di pasaran. Jus Manggis Shamelin baik untuk kesihatan dan menjana pendapatan berganda. Hebatnya ianya boleh dilakukan dari rumah sahaja.Jom sertai saya di www.shamelinsmart.com/shamelinbiz untuk lebih informasi

  14. Syeryl - 09 Feb 2010, 12:33pm
    Berminat nak buka stokis (nak tahu stokis apa hubungi saya) sewa kedai, produk semua di tanggung oleh company..anda hanya menjalankan perniagaan sahaja (jadi bos) rebutlah peluang ini (019-8003638 syeryl)

  15. Nur 11 - 10 Feb 2010, 12:18pm
    salam nazliah,
    saya sarankan learn about biz dari yg pakar.. maybe itu boleh membantu utk mulakan biz cik/pn sendiri.
    sy boleh sarankan 1 tempat utk amik kursus pengurusan pniagaan tu tp itupun kalau cik/pn bminat la...
    email to this person for more information about that...ndah1909@yahoo.com

  16. Mufckl - 10 Feb 2010, 1:30pm
    Cik Nazliah cuba awak tgk modal yg kawan2 kita rekomen kat sini banyak2 tu.. tak takut gagal ke? Pastuh ade modal rendah tapi barg tu blm tentu lg sng nak dijual atau tidak. Kalau saya ambil cara plg rendah risikonya saja. Maknanya, modal mesti kecil, senang utk dijual dan untung pun tinggi. nasihat saya, jgn tamak dan mulakan dgn skil kecil dulu. nak atau serba sdkit sila sms saya 017-3091825.

  17. Faizati - 10 Feb 2010, 7:41pm
    Cik Nazliah,

    kalau nak cari bisnes modal rendah dalam RM2500 you dapat sebiji kedai kat mana-mana you pilih, company teguh kerana 30 tahun under Berjaya Group dan tersenarai di papan utama bursa saham, k produk senang nak jual sebab
    1. murah sangat
    2. banyak pilihan ada 5000 produk beb....bukan 50
    3. Customer cari kedai you sebab barangan ni dah ada follower sendiri. 30 tahun kat Malaysia...tu...

    Nak tahu lebih lanjut call jer saya...saya sedia membantu sampai you buka kedai. Tolong sama kita...sapa nak merubah bangsa kita kalau bukan kita kita sendiri
    Call me at 019 3131020 Puan Faizati

  18. Bsyjanapendapatanshahrul - 11 Feb 2010, 1:04am
    Cik Nazliah...
    SALAM......
    SEANDAINYA ANDA ADA MASALAH RAMBUT....(GUGUR, UBAN, KELUMUMUR DAN LAIN2) JANGAN RISAU... SAYA ADA RAWATANNYA.....
    SHAMPOO AJAIB RAWATAN RAMBUT HITAM NONI (MENGKUDU)
    1. MENGHALANG KEGUGURAN RAMBUT.
    2. MEMULIHKAN KEHITAMAN RAMBUT.
    3. MENYUBURKAN RAMBUT.
    4. MENGURANGKAN KELUMUMUR.
    5. MEMBEKALKAN NUTRIEN DALAM BANTUAN PERTUBUHAN RAMBUT.
    MASALAH RAMBUT UBAN HANYA 10 MINIT HITAM KEMBALI..... INI BUKAN DYE.... TAPI DARI PATI NONI MENGKUDU 100%. BOLEH DIBAWA SEMBAHYANG...
    RAMBUT BOTAK...... INSAALLAH..... KALAU ADA KESERASIAN IA AKAN TUMBUH KEMBALI...
    dah juga jika ada penyakit kronik... insaallah ENZIM dari Pati Mengkuduk 100% dapat menyembuhkannya.... banyak TESTIMONI yang TELAH BERJAYA..
    JIKA BERMINAT INGIN MENGETAHUI LEBIH LANJUT
    HUBUNGI: SHAHRUL 012-468 7572 / 013- 614 2944
    ini Produck BSY (Noni Mengkudu) kalau nak buat extra income memang berbaloi
    MODAL yang kecil dan senang untuk dijual serata tempat...

  19. Belum Frust - 11 Feb 2010, 9:46am
    Asslamualaikum Nazliah,

    BISNES PALING MUDAH, BERKESAN DAN MAMPU MENJANA PENDAPATAN ABAD INI.

    Tak perlu premis, tak perlu simpan stok, tak perlu membuat tempahan, tak perlu menghantar produk dan banyak lagi yg tak perlu anda buat jika menyertai bisnes nie.

    Hanya bermodalkan RM90 anda akan diberikan laman web untuk mempromosikan produk. E-store atau kedai buku maya sedia menerima tempahan orang ramai.

    Selain itu, anda diberikan e-net (pejabat maya) untuk anda menguruskan perjalanan bisnes anda.

    Anda juga akan memperoleh kit niaga, katalog, flyers dan bahan bantu niaga.

    Produk-produk yg dipasarkan ialah buku, majalah, CD dan VCD terbitan TELAGA BIRU SDN. BHD. yg sentiasa laris di pasaran.

    Anda hanya perlu mempromosikan bisnes anda dan segala urusan tempahan serta penghantaran produk diuruskan oleh syarikat. Pendapatan adalah dalam bentuk komisyen dan bonus.

    Dijamin tiada risiko.

    Berminat sila email : masalfadli@yahoo.com ATAU layari www.stormreaders.net/MY337101

  20. Wan Hamzah Bin Wan Ali - 20 Feb 2010, 9:58am
    Assalamualaikum Puan Nazliah,
    Kalau Puan berminat, bolehlah join programtaawon yg menyediakan pelan A & pelan B. Pelan A utk nak cari org sementara pelan B tak perlu cari org-duduk diam2 dapat duit. Penyertaan RM1110 sekali shj dan terima sumbangan berkali2

  21. Zul 8 - 21 Feb 2010, 8:13pm
    Terbaru !!! Citarasa Hebat
    Bisnes Burger steak panggang & satay steak panggang. Peluang pasaran F&B yang amat luas. Memerlukan stokis dengan segera.Modal RM25k. Konsep kiosk mudah alih, menu & peralatan kelengkapan berniaga. Lawati booth pameran kami di Uptown Danau Kota, Setapak @ hub.saya 0173371958

  22. Arman 2 - 23 Feb 2010, 5:39pm
    Salam,

    Perniagaan yang pasti menguntungkan iaitu penjualan tuala wanita berherba yang diperbuat daripada kapas iaitu FC Bio Sanitary Pad. Mungkin ramai di antara kita yang tidak menyedari bahawa terdapat ramai orang di sekeliling kita mungkin isteri kita, kakak/adik kita, awek kita, emak kita atau mungkin diri kita sendiri yang terdedah kepada dioksin iaitu sejenis bahan kimia yang boleh menyebabkan kanser, fibroid dan macam-macam lagi) Dioksin terhasil akibat dari proses pelunturan kertas buangan untuk dijadikan pad yang ada di pasaran sekarang.

    Perniagaan ini bukan hanya untuk wanita kerana ramai lelaki yang menceburi perniagaan ini telah berjaya.

    Terdapat 3 pelan yang pasti menjana keuntungan :-

    1. Pelan Agen (2+1) - purata keuntungan 60%
    Modal RM375, untung bersih RM237

    2. Pelan Pengedar VIP - purata keuntungan 70%
    Modal RM1875, untung bersih RM1510

    3. Pelan Pembekal (QM) - purata keuntungan 127%
    Modal RM6450, untung bersih RM7980

    Barang yang perlu dijual :-
    1. Pantiliner - RM10
    2. Day Use - RM11
    3. Night Use - RM12
    * Terdapat juga pelbagai barangan kesihatan lain di dalam perniagaan ini

    Murahkan barang yang hendak dijual dan ianya memang keperluan kaum hawa setiap bulan. Confirm!!! Malahan barang ini juga boleh digunakan untuk keperluan lain seperti :-
    1. Sakit tapak kaki akibat gout
    2. Sakit bahu, sendi, pinggang dan lain-lain
    3. Gatal-gatal dan melecur serta banyak lagi untuk diterangkan.

    Jadi, apa tunggu lagi. Rebutlah peluang yang sedia ada ini. Hubungi saya di marin3763@gmail.com
    Terima kasih & salam perkenalan

  23. Enjeoln Ooi - 28 Feb 2010, 3:46am
    kalau minat buka stokist free,boleh hubungi saya 018-2384007(ms.ooi)

  24. Mohamad Hairudin - 04 Mar 2010, 2:36pm
    sya sedang cari rakan kongsi niaga gerai makan kalau berminat call saya 019-6074180 din kajang.

  25. Nurshamsili - 14 Mar 2010, 2:17am
    hi nazliah...
    klau berminat utk berniaga... bolehlah mencuba utk menjadi agen streamyx & celcom broadband...
    tanpa modal... mudah & cepat..
    klik :
    http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP14774

  26. Merc - 15 Mar 2010, 10:34am
    ...yes...ni yg berminat biz2 sembang2 je n buat then baru tau ...nak tau kolam renang berapa dalam kena terjun dulu baru tau n sambil tu 1st belajar berenang n 4 ursafety ...alami sendiri u feel d test in biz... actuallz biz ni good..money $$$$ rezeki 90% from biz ...yes ...tapi x semua persistent biz kena tengok what type of biz...lokasi u berada d mana gak consider...mcm2 lagi...menariknya if nampak kereta mewah or rumah mewah...freedom x de financial worry...u hv time ,...yes u also hv money...u n joy ur life...no neeed 9 2 5 ....syoook kan...but ni semua dream je if x de action n semangat mind yg forcing...terdesak,...but don't langgar dinding gak...need tanya success people in biz...kenapa mereka boleh...? kenapa kita x boleh...yes 1 Malaysia sure boleh ...yes..yes...yes...kaji n selidik what minat biz in u ...tanya u sendiri apa u minat? kalau minat x pi biz no rtn income$$$$ kpla pening n serabut n semat...yes hati x syok gak...sendiri cari pasal plak...x pe...semua biz ada risk...yes b4 u start rajin survey n ask those biz man...yes just asssk n cari sumber2 biz for review...yes u can review d sini ada freee guidelines all about cth2 biz...u bacalah tips2 panduan d sini...yes...is free download n take action now...yes u x de masa baca x pe ...u printout n save 1st...yes now ur rezeki d sini...x payah pening2 no ideas biz...yes is freeee loooo;

    http://www.perniagaanmalaysia.com/index.php?ref=yes

    http://dot-my.com/index.php?ref=yes

  27. Nur 14 - 18 Mar 2010, 12:49pm
    akak boleh mula berniaga dengan jual apa2 barang pun xkisah secara online atau offline. akak cari barang kat website2 dari US yang banyak offer barang murah.untuk permulaan akak berniaga barang2 wanita dulu.akak jual dalam blog pun boleh. tapi make sure masa akak beli barang online tu, akak pakai Viaddress.sbb ada website yg xlakukan penghantaran ke luar negara US. so Viaddress yang bagi kita alamat virtual untuk kita guna masa order barang tu. lepas tu diorang hantarla ke kita.xdela penghalang untuk kita beli barang dah. lagipun servis nya murah.kalau nak berniaga kene pandai jimat,kalau x sng rugi.cuba akak g kat website diorang ni dulu

    www.viaddress.com

  28. Affie - 29 Mar 2010, 12:30pm
    lg satu.. anda ada kedai, product dan anda ingin memasarkan nya dengan hanya di lama YOUTUBE.. pelikkan tp ada bbrp rahsia yg anda terkejut apabila anda memasarkan product anda di YOUTUBE(hambit 3billion org yg melihatnya dlm masa satu harii) secara automatic brg anda dilihat oleh serata dunia.. semakin cerah brg2 anda untuk di pasarkan.. PERCAYA LAH>>... mmg berul..

    click/copy link ini

    http://www.lisahilmi.com/pakejvideo/index.php?ref=erico_anaci

  29. Md Naim Bin Arbaain - 02 Apr 2010, 12:06pm
    saya ada duit dlm rm1ok...bolehkah sy mencuba bisnes dr Nadira

  30. David Magintan - 14 Apr 2010, 11:35am
    Saudari Nazliah,

    Kami ada perniagaan sampingan yang boleh menjana pendapatan yang tinggi. Ia boleh dibuat secara sambilan sahaja tanpa atau sepenuh masa. Berminat? hubungi kami 019-8976121 @ 019-5307532

  31. Nasarudin - 20 Apr 2010, 10:00am
    saya amat berminat untuk berniaga terutama dlm produk kesihatan serta jamu.tapi bagaimana nak mulakan terutama nak dapatkan produk, serta kedai,modal ada skit lah juga. saya tinggal di kwsn rawang.harap boleh tolong saya.saya dah lama menyimpan hasrat utk berniaga..tp perlukan bimbingan.

  32. Ina 11 - 20 Apr 2010, 2:05pm
    salam,
    saya ingin kongsikan produk baru yang juga baru diiklankan di dalam berita harian onlie "Murah Konsep Terkini Pasaran Global" www.myrewards4u.com.my
    anda nilaikanlah ye. terima kasih.

  33. Danlim - 20 Apr 2010, 2:43pm
    Jadi boss biz kurier. Ia murah dan senang dikendalikan. Tidak perlu modal banyak, cuma RM15K saja. Keuntungannya 85%. Berminat? emel danlim001@gmail.com

  34. David Magintan - 21 Apr 2010, 9:59pm
    En. Nasarudin, jom dengan saya usahakan perniagaan TUPPERWARE BRANDS, banyak faedah boleh diperolehi melalui perniagaan produk ini. Member hanya bayar RM60.00 untuk life time. Barangan berkualiti dan ramai orang nak beli produk ini. Kita boleh jadi satu team yang kuat. Hari ahad ini saya akan buka booth kt S. Alam. Kalau berminat SMS or call saya 019-8976121.... selamat berjaya...

  35. Farid 10 - 20 May 2010, 8:26pm
    ape kate tuan jual topup..
    hubungi sy 013-6105661

  36. Mohd Fauzi Yahaya 2 - 17 Jun 2010, 3:58pm
    layari http://fauzicestbelle.blogspot.com

  37. Suhailah - 25 Jun 2010, 1:49pm
    Join ScoreA Program..

    Potensi Perniagaan
    @ pendidikan adakah keperluan hidup & perbelanjaan wajib setiap keluarga
    @Saiz pasaran 6 juta pelajar di Malaysia dari Tahun 1-tingkatan 5
    @Setiap Tahun 500,000 pelajar baru memasuki sekolah & 1.5 juta pelajar menduduki UPSR PMR dan SPM
    @Tiada saingan sebenar & tidak bermusim
    @sistem pernigaan yang sah, berlesen dan patuh Syariah
    @Modal rendah, mudah dijalankan, tiada risiko. Berpotensi berpendapatan 4-6 angka sebulan dalam tempoh antara 3-6 bulan dari tarikh mula sertai..
    www.scorea.com demo id:82828

    keterangan lanjut: ila(012-3946260)

  38. Ismail Mohd Salleh - 01 Jul 2010, 9:29pm
    Salam.Jadilah tokey kedai emas tanpa kedai.Paling penting tak simpan stok tapi jika nak simpan stok maka dalam tak sedar stok yang disimpan akan bertambah nilainya setiap hari.019-3560943

  39. Azrin 10 - 13 Aug 2011, 12:09pm
    Salam..bagus u ada matlamat utk bkk biz. just nak share klu nak modal by the end of this year blh bkk blog www.keuntungandinar4u.blogspot.com. beli+simpan+tunggu=hasil... hasil tu nnti u blh guna utk modal bkk franchaise yg lbh besar tp kne ada ilmu la dlu dlm ssuatu.

  40. Aza 15 - 14 Sep 2011, 10:48am
    assalamualaikum... saya ada produk utk dipasarkan iaitu kek/cupcake/cookies dan saya mahu commercialise produk cookies saya tapi tak tahu nak buat macamana. saya juga boleh supply cupcake spt carrot cc/choc moist cc/red velvet cc/banana cc kepada mana2 kiosk makanan yg berminat atau supply ke majlis2/ kantin2 pejabat/cafe ....harap dapat bantu..tkasih

  41. Cinta - 11 Dec 2011, 11:25pm
    boleh email dengan saya katalog or details alyaalyssa@gmail.com

  42. Rosmini - 10 Jan 2012, 11:52am
    Produk kesihatan BSY NONI (Pati Mengkudu) adalah sejenis produk kesihatan yang menggunakan 100% pati mengkudu, tiada campuran bahan kimia, HALAL dan DILULUSKAN OLEH KKM! Boleh menyembuhkan pelbagai jenis penyakit, antaranya Kencing Manis, Darah Tinggi, Kesukaran Hamil, Penyakit Kulit, Penyakit Jantung, Resdung, Masalah Seksual, Buasir dan banyak lagi - sesiapa yang berminat untuk membeli produk ini atau berminat untuk menjadi Pengedar/Agen/Stokis boleh menghubungi/sms saya Rosmini-0172009945 atau Syamsul-0174344478.

  43. Bizeik - 25 Jan 2012, 12:23pm
    saya minat berniaga.tapi saya tiada modal.dah cube buat loan tp susah nk lulus.name saya clear.kalu bole saya berminat nk bukak butik @ saloon sbb saye ade diploma dlm bidang tue.mcm mn cik bole tolong saya?0193273232 no hp saya.bole cik nazirah bg cadangan?

  44. Rohana 10 - 13 Mar 2012, 9:35pm
    saya rohana
    blh email saya utk dapatkan senarai brg yg ada. antaranya iphone4kids, storybookpillow, islamic ipad dll
    email cinta_rasul79@yahoo.com

  45. Arin 2 - 24 Jan 2013, 4:46pm
    http://syahmi10.ads4blog.net

  46. Ghaffar - 06 May 2013, 11:14pm
    untuk mendapatkan barangan kesihatan jl3,penawar daripada tebu hitam,sila hubungi saya..
    email-ghaffarkasim@gmail.com
    tel-0127498721

  47. Deedasyuhada - 24 Oct 2013, 7:28pm
    Jika nak berniaga brgn hj dropship hubungi sy 0197777243 atau mula berniaga boleh pilih 20 items campur2 sy bg harga borong..so just jual apa yg u rasa sesuai n mampu utk u..bila dah tambah keyakinan bolehlah beli byk..borong biasanya mesti ambik set dgn saya tidak..

  48. Noriazan - 14 Apr 2014, 8:01pm
    nak buka kedai tuppaware..mcm mana?

Page 1                        (Total comments 48)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.