If you lose all over again you double your bet again and keep repeating the doubling process and soon you hit a win and then resume your original bet Slots Master
Franchise Highlight

Kembang perniagaan melalui Francais Mikro dan Mampu Milik – KPDNHEP

Putrajaya, 9 Mac 2021,
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) menyeru dan menggalakkan lebih ramai pemilik perniagaan untuk mengembangkan perniagaan mereka menerusi model Francais Mikro dan Mampu Milik.
Timbalan Menterinya, Datuk Rosol Wahid, berkata konsep Francais Mikro dan Mampu Milik yang sedang rancak dipromosikan KPDNHEP bukan sahaja memberi peluang peniaga mengembangkan perniagaan, tetapi juga dapat melahirkan lebih ramai usahawan francais khususnya dalam kalangan generasi muda.
Menurutnya, pada masa sama kementerian juga menyeru usahawan francais (francaisor) sedia ada untuk memperkenalkan pakej francais baharu yang mengenakan modal permulaan dan kos pakej francais yang lebih rendah, dalam usaha menggalakkan lebih ramai anak muda serta golongan M40 dan B40 menceburi perniagaan francais.
47
Sumber: Astro Awani
Artikel Penuh: https://www.astroawani.com/berita-malaysia/kembang-perniagaan-melalui-francais-mikro-dan-mampu-milik-kpdnhep-287099
  • 47