If you lose all over again you double your bet again and keep repeating the doubling process and soon you hit a win and then resume your original bet Slots Master
Franchise Highlight

Program Francais Mikro dan Mampu Milik Secara Atas Talian – Terbuka kepada Warga Sarawak

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) – 16/10/2021 – 17/10/2021
9:30 am – 2:00 pm

Categories


Program Francais Mikro dan Mampu Milik

Kursus Asas Perniagaan Francais – Melalui Aplikasi Zoom

 

Tarikh                             : 16th – 17th Oktober  2021

Yuran Penyertaan     : RM50

Untuk makluman, pihak MFA telah dipertanggungjawabkan untuk melaksanakan program latihan francais mikro dan mampu milik sejajar dengan usaha kerajaan untuk memberi peluang dan galakkan kepada orang ramai yang ingin menceburi bidang perniagaan francais mikro dan mampu milik yang ditawarkan oleh francaisor daripada jenama francais tempatan.

Dalam merealisasikan matlamat tersebut, MFA berpendapat bahawa aspek latihan dan pembangunan usahawan merupakan salah satu elemen penting dalam meneruskan pembangunan industri francais yang lebih mantap dan berdaya maju, seiring dengan hasrat kerajaan untuk menjadikan Malaysia sebagai hub francais serantau.

Sehubungan dengan itu, diseru untuk semua golongan usahawan atau yang ingin memiliki sendiri perniagaan francais mikro dan mampu milik ini untuk menyertai program ini dan bersama-sama menerokai peluang yang telah kerajaan sediakan.

TERMA DAN SYARAT:

Bayaran kursus: Yuran adalah termasuk bahan rujukan PDF dan sijil penyertaan.

Pendaftaran dan pengesahan kursus:  Pendaftaraan boleh melebihi 4 orang dalam satu masa. Borang pendaftaran yang lengkap dan pembayaran WAJIB diterima oleh MFA sebelum  14 Oktober 2021. MFA akan melepaskan pendaftaran jika bayaran kursus tidak dibayar selewatnya pada 15 Oktober 2021. Invois akan diberikan untuk tujuan pembayaran.

Bayaran Balik: Untuk Pendaftaran Berbayar: i) 30 hari sebelum kursus: Bayaran balik penuh atau boleh dipindah milik ii) 14 hari sebelum kursus: Bayaran balik ditolak 40% yuran pentadbir atau boleh dipindah milik iii) Kurang dari 14 hari sebelum kursus: Tanpa bayaran balik tetapi boleh dipindah milik iv) Tidak ditunjukkan: Tiada bayaran balik dan tidak boleh dipindah milik.

Tempat latihan: Latihan akan dilakukan melalui versi Zoom kecuali jika diberitahu sebaliknya.

Saiz kelas: Sehingga 100 penyertaan

Dasar pembatalan dan penangguhan: Pembatalan mesti diberikan secara bertulis oleh peserta latihan 1 minggu lebih awal, yang mesti diakui oleh MFA sebagai sah. Kursus boleh ditangguhkan hanya sekali oleh peserta latihan. Denda sebanyak 25% dari yuran kursus akan dikenakan setiap kali kursus ditangguhkan kemudian.

Pembatalan kursus: MFA berhak untuk membatalkan kursus kerana keadaan yang tidak dijangka. MFA tidak bertanggungjawab atas pengaturan perjalanan dan kerugian yang tidak dapat dikembalikan akibat perubahan atau pembatalan penjadualan kursus pada bila-bila masa.

Lain-lain: Pemerhati tidak dibenarkan.

Bookings

Bookings are closed for this event.