If you lose all over again you double your bet again and keep repeating the doubling process and soon you hit a win and then resume your original bet Slots Master
Franchise Highlight

CoolBlog perkenal perisa baharu, O-Riuh Dengan Oreo

Petaling Jaya, 9 Mac 2022,

CoolBlog memberi kelainan dalam tawaran minumannya kepada umum dengan melibatkan penyertaan siri Oreo melalui kempen terbaharunya,  O-Riuh Dengan Oreo.

Melalui kempen tersebut, pelanggan boleh menikmati tiga perisa smoothie baharu iaitu Ultimate Oreo Chocolate, Ultimate Oreo Strawberry dan juga Ultimate Oreo Mint.

Menurut kenyataan CoolBlog yang telah berada di pasaran sejak tahun 2008 sebagai salah satu jenama minuman  atau pemanis mulut halal utama di negara ini, penawaran perisa baharu ini adalah usaha syarikat untuk mempelbagaikan lagi pilihan kepada pelanggan selain sentiasa kreatif dengan mengamalkan konsep ceria serta mesra bagi memenuhi permintaan pelanggan.

“Minuman dalam musim terhad ini ditawarkan pada harga RM8 satu minuman atau RM15 untuk 2 Oreo Smoothies untuk dinikmati bersama yang tersayang.

“Perisa minuman tersebut akan ditawarkan di seluruh cawangan CoolBlog bermula pada 25 Februari hingga 22 April ini,” katanya dalam kenyataan.

Selain itu, syarikat turut menganjurkan peraduan di sosial medianya iaitu Snap & Win bermula 10 hingga 31 Mac ini yang mana pemenang bertuah bakal membawa pulang wang tunai sebanyak RM100.

Cara penyertaannya adalah, beli salah satu minuman perisa baharu Ultimate Oreo Smoothie, tangkap gambar menunjukkan cara anda menikmati minuman Coolblog tersebut, Kongsikan dan hantar ke Facebook, instagram dengan hasgtag  #ORIUHTIME dan  tag @coolblogmalaysia. -KOSMO! ONLINE

Sumber: Kosmo!

Artikel Penuh: https://www.kosmo.com.my/2022/03/09/coolblog-perkenal-perisa-baharu-o-riuh-dengan-oreo/