FIM2017 International Conference details:

Date: 13th May 2017 (Saturday)

Time: 9.00am – 5.30pm

Venue: Tun Hussein Onn Hall, Level 2, Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur

 

About:

FIM2017 International Conference is an annual activities in the Franchise International Malaysia and included in world franchise calendar as well as recognized by World Franchise Council (WFC) and Asia Pacific Franchise Confederation (APFC). The objective of FIM International Conference is to pull together all local franchise players and international experts from various parts of the world for the purpose of sharing valuable knowledge as well as experiences with conferences, participants in franchise development and business directions. The areas covered are basic terminology of franchising, International expansion, disputes resolutions, the current issues regarding franchise businesses, franchise opportunities, franchisor – franchisee relationships, franchise agreement, financial support and etc.

For 2017 International Conference, the organiser had come out with topics that are suitable for all types of franchise players.

This is the only event in Malaysia’s franchise industry that focuses on issues that are important to franchise businesses.

“Join our powerhouse array of
International Speakers
to gain new ideas on how to drive profitability and grow your franchise businesses.”

– Datuk Mohd Latip Sarugi, Chairman MFA

CONFERENCE SCHEDULE

Plenary 1

AROUND THE WORLD: WHAT’S HOT AND NEW?

9.00 am – 10.00 am [ 1 hour ]

OPENING CEREMONY

FRANCHISE INTERNATIONAL MALAYSIA

10.00 am – 12.00 pm [ 2 Hours ]

Tea Break

(Tea Break is provided to FIM2017 Conference participants)

12.00 pm – 1.45 pm

Plenary 2 (Legal Forum)

BUSINESS GOES GLOBAL: UNDERSTANDING LEGAL ASPECTS

1.45pm – 2.45pm [ 1 Hour ]

Plenary 3 (Supply Chain Forum)

THE FOREIGN MARKET: ENSURING SUPPLY CHAINS EFFICIENCY

2.45pm – 3.45 pm [ 1 hour ]

Coffee Break

3.45pm – 4.00pm

Plenary 4

CORNERING A MARKET: CROWNING THE KING

4.00pm – 5.00pm [ 1 hour ]

Closing Keynote Forum

BUILDING A WORLD DOMINATING FRANCHISE EMPIRE

5.00pm – 6.00pm [ 1 hour ]