Register ¤ Login
Sape Nak Mulakan Perniagaan Kecil-kecilan
nurul 7 - Thu 12/Jun/08, 3:43pm [Last Comment]

sila hubungi no ini...

012-9781448
  1. Nur Lynda Lisda Binti Zainol Abidin - 13 Jun 2008, 4:39pm
    nurul dari mana yer n perniagaan apa yang nurul sarankan ini apa2 boleh email pd saya nurlyndalisda@yahoo.com.my

  2. Mohd Najid Bin Sairi - 13 Jun 2008, 8:56pm
    Saya minat dengan perniagaan product2 kampong seperti kerepek2, keropok2, etc. Ada sesiapa ada perniagaan sedemikain yang ingin menjualnya, sila email saya di najid_nsd@yahoo.com.sg atau call di mobile: +9746989403. Saya nak mulakan perniagaan seumpama ini di Timur tengah. patnership is most welcome.

  3. Noor Hashim - 14 Jun 2008, 7:02pm
    nurul saya pon nak tau jg.mailkan kat saya noor0228@hotmail.com
    thanks.

  4. Mohd Aminudin Hassan - 16 Jun 2008, 1:14am
    Saya pun berminat nak tahu perniagaan apa yang dimaksudkan.

  5. Mohd Aminudin Hassan - 16 Jun 2008, 1:16am
    ini email saya amihass75@gmail.com...

  6. Suguna - 16 Jun 2008, 8:11am
    saya pun nak ingin tahu tentang perniagaan ini. email add: sugunavathin@yahoo.com.my

  7. Sharifa Nazmin - 16 Jun 2008, 3:55pm
    saya juga berminat nak tau biz ape yg blh saya buat. email saya di nazmin3779@yahoo.com dengan maklumat yg lebih

  8. Adnan Bin Said - 17 Jun 2008, 9:06am
    perniagaan pe yg d maksud kan 2..email saya ke nansp@yahoo.com

  9. Yazrida Md Yamin - 17 Jun 2008, 11:34am
    sama seperti yang lain jugak saya berminat nak tahu dengan lebih lanjut tentang biz yg nurul offer nie. Buat masa sekarang nie saya menjalankan perkhidmatan catering secara kecil-kecilan. Sila email keterangan lanjut ke alamat email berikut : - Libra_Cutegrl@yahoo.com.my

  10. Donny - 23 Jun 2008, 12:55pm
    Tolong email detail....ingin tahu dinodonny@hotmail.com

  11. Vee - 24 Jun 2008, 11:43am
    salam..saya pun nk tau juga. tlg 4ward email kat saya juga
    (vivianaariffin@yahoo.com) TQ

  12. zZam - 27 Jun 2008, 11:44am
    email me too..zam75bro@yahoo.com.my

  13. Haizad Fahmi bin Mohd Kamal - 08 Jul 2008, 5:14pm
    Please e-mail to me : izzat_mivec@yahoo.com

  14. Siti Khairani - 09 Jul 2008, 5:00pm
    kalau saya bleh buat agar2 kelapa muda, bleh ke tlg pasarkan?saya ingat nak jd surirumah tapi sambil buat bisnes dr rumah & bleh jaga anak2 skali

  15. Siti Khairani - 09 Jul 2008, 5:02pm
    bleh email saya kat khairani_ninie@yahoo.com especially en mohd najid.minta tlg reply
    thanks

  16. Suhailey Binti Shamsuddin - 05 Aug 2008, 3:36pm
    email lah pd sy pu3_selley@yahoo.com

  17. Yazrida Md Yamin - 27 Aug 2008, 10:30am
    Salam Nurul,
    Saya masih belum mendapat balasan mengenai keterengan lanjut seperti yg saya posted kan diatas pada 17 Jun 2008. Harap Nurul dapat emailkan tentang perniagaan yg di usul pada email saya libra_cutegrl@yahoo.com.my.

  18. Siti Raida Bt Ibrahim - 29 Aug 2008, 1:01pm
    salam,email bleh email kt sy trismay_mawar@yahoo.com

  19. Mizie - 23 Oct 2008, 1:10am
    tlg emailkan saya skali > hasmizies@yahoo.com.my

  20. Noorsiah Abu - 24 Oct 2008, 12:02pm
    email > noor-bonda21@yahoo.com

  21. Fakhrul - 13 Jan 2009, 5:14am
    saya nak tahu ape perniagaan nurul

  22. Suhazly - 30 Mar 2009, 7:01pm
    cik nadji sy ader tempat untuk bekalan business awk 2...
    sila call 0137147648... atau email ke pd sy sersi_azly003@yahoo.com

  23. Suhazly - 30 Mar 2009, 7:04pm
    terbaru...!! peluang ceburi bidang franchise n trading bersama asia ceramic marketing sdn bhd... kelebihannya ialah syarikat akan membantu dalam proses jualan produk... tanpa risiko..
    untuk keterangan lanjut n berminat sila email ke ceramic_bro@yahoo.com

  24. Afadz - 21 Nov 2009, 4:52pm
    hai nak meniaga jeans levis gred a++++ plz email or ym me ijina_84@yahoo.com

  25. Hazierah Zaaimuddin - 01 Dec 2009, 9:28pm
    salam...leh x beritahu saya tentang nk buat perniagaan kecil-kecilan nie secara terperinci??? dan kalau boleh sekiranya ada buat kursus keusahawanan saya berminat untuk join. sekiranya ada informasi silalah menghubungi syaa di azie_hazierah@yahoo.co.uk ataupun di upin_ipin931207@yahoo.com.terima kasih.

  26. Gaharu World - 11 Dec 2009, 6:54pm
    Lawati laman web www.gaharuworld.wordpress.com untuk menjadi pengedar di kawasan anda. Terima kasih.

  27. Deyajemi - 04 Jan 2010, 10:42pm
    saya pun nak tau.... email deya1612@yahoo.com.my

  28. Hasheena - 20 Feb 2010, 4:11pm
    Saya pun nak tahu mengenai perniagaan kecil-kecilan yg dimaksudkan...........hasheena73@gmail.com

  29. Hathi Lechumy - 09 Mar 2010, 10:39am
    HI SIS NURUL..SAYA NAK BUAT PERNIAGAAN STATIONERY , BOLEH BANTU SAYA ?

  30. Liza 8 - 23 Mar 2010, 2:00am
    biz apa ni? send to my email pls...naliza73@streamyx.com

  31. Nangka - 20 Apr 2010, 10:17am
    saya pun nk tau gak
    nie email sy nangka_kering@yahoo.com

  32. iNa 2 - 27 Apr 2010, 4:38pm
    send email pls..
    inahazliana@yahoo.com

  33. Afilips - 17 May 2010, 11:24am
    sapa nk wat perniagaan pendidikan...
    score A progamme...
    tiada saingan....
    peluang pasaran yang luas sbb tiap2 thn 500000 pelajar baru akan msuk ke sekolah
    berminat
    hubungi saya
    ainul afiqah 0134159624
    aileron89@gmail.com

  34. Ifahman - 26 Aug 2010, 11:11pm
    saya pun nak tau...macam2adadisini@gmail.com

  35. Niawish - 25 Nov 2010, 1:21am
    aku pon nak gak.....

  36. Siti Hanim Binti Ismail - 14 Jul 2011, 10:11am
    send email pls..

  37. Chama Zulkefly - 22 Sep 2013, 3:44pm
    SALAM...

    Modal RM 51OO (Seumur Hidup) anda dapat memiliki kedai farmasi like GUARDIAN,WATSON,CARING DLL...

    BERjaya Group akan Tanggong 100% PERCUMA Tiap2 bulan ..adalah :

    1. Deal dengan Tokey Kedai !
    2. Bayar deposit kedai dan sewa kedai !
    3. Buat renovation supaya kedai anda lebih kemas, bersih, cantik, dan keselesaan pelanggan !
    4. Pasang Sistem Keselamatan, Air Cond, CCTV, Komputer, Alam dll
    5. Penuhkan kedai anda dengan stok barang2 cosway yg bernilai RM800 RIBU!
    6. Company bayarkan bil letrik,bil air,bil internet anda sampai bila-bila !
    7. Anda akan dapat 3 PROFIT CENTRE OR PASSIVE INCOME DARI BERJAYA GROUP !


    Business Owner
    Puan NoRR
    011-2818 6780
    znur_chama@ymail.com

Page 1                        (Total comments 37)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.