Register ¤ Login
Pusat Cuci Kereta + Cafe?
Asfia - Sun 30/Mar/08, 9:01pm [Last Comment]

Selamat Sejahtera semua. Saya ada perancangan untuk membuka perniagaan cuci kereta + cafe. Masalah nya sekarang, saya tak tahu nak mulakan. Adakah Cukup dengan Modal Sebanyak RM 40,000
  1. Hew 2 - 31 Mar 2008, 4:43pm
    yling@yamay-corporation.com
    pls email.........we are manufacturer vending machine .........high turnover

  2. Prakash - 31 Mar 2008, 8:50pm
    Hi Asfi
    Sila hubungi saya di prakashv_@hotmail.com

  3. SueImpian - 06 Apr 2008, 10:06pm
    perniagaan y sdara ingin buat amat bagus. cuma dr segi persaingan cukup banyak. kt tgk di merata-rata tempat ada tempat cuci kereta. tapi konsep yang sdara ingin buat jarang sgt diusahakan. pada pendapat saya cukup2 bagus idea ini. jika sdara inginkan maklumat lanjut sila sms GOLDEN INFO BIZ KERETA dan hantar ke 33886.

  4. RS Consultancy Resources - 08 Apr 2008, 5:07pm
    sila layari http://www.businessplan-money.com

  5. Norra - 02 May 2008, 3:14pm
    hi, sy mbekal care car products of great quality. Sila hubungi sy jika berminat utk dptkn supply.
    Terima kasih.

  6. Wildan 2 - 17 May 2008, 3:41pm
    kepada cik norra
    location kedai kat mana? and jual sekali semua peralatan cuci, dari mesin hingga shampoo...

  7. Kenny Law - 26 May 2008, 5:29pm
    Jika cuci kereta + Cyber cafe i think quite good idea on it!!
    Please do send me email for more information to getting setup for cyber cafe, and we're software development company which can help you reduce maintain cyber cafe with hard disk in client PC
    kenny@michaelsoft.com.my

  8. Siti 7 - 08 Jun 2008, 6:48pm
    perniagaan car wash ni, yang penting ialah lokasi dan service. Adakah anda sudah mengenalpasti lokasi perniagaan cars wahs anda? Di mana?

  9. Maisara - 21 Jun 2008, 1:34pm
    Salam...Asfia
    Sy cadangkan RM40 000 tu Asfia buat Join Venture (JV) dengan firah Harmoni...
    di mane pulangan keuntungan min. 10% sebulan selama berterusan 5 thn @ 60 bln.
    Setelah tamat perjanjian modal anda akan dikembalikan 100%...
    Jika Asfia tiada pengalaman dlm perniagaan adalah lbh selamat buat Join Venture dengan syarikat yg kukuh & legal seperti Fitrah Harmoni.
    Jika berminat sila bagi info ke email saya....
    Terima Kasih.

  10. Kumar 2 - 16 Aug 2009, 8:12pm
    selamat sejahtera semua nama saya kumar saya supply barangan car wash shampoo normal, shampoo wax, chemical white- red, tayar wax, screen wash, dashboard shine&pewangi & etc sila hubungi saya PkumarRVA@yahoo.com.my we supply all malaysia guranty QUALTY TQ.

  11. Iqracarwash - 14 Feb 2011, 8:35pm
    harga barang pencuci car wash
    sampoo wax (pekat) 20kg rm35
    degreaser 20kg rm45
    tyre wax (pekat) 20kg rm125
    amc500 20kg rm55
    glass cleaner 10kg rm40 atau email ke pada iqracarwash@yahoo.com

Page 1                        (Total comments 11)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.