Register ¤ Login
Nak Bukak Avon atau Cosway? Which 1 Better?
Viniyamey - Thu 11/Feb/10, 7:33pm [Last Comment]

saya minat nak buka 2 biz ini.. tapi nak pilih mana yang terbaik.. ada sesiapa boleh bantu tentang prosedurenya.

Niche: Stokis Ecosway
  1. Edakassim - 11 Feb 2010, 8:55pm
    nak buka kedai ke? atau sekadar stokis.
    kalau nak jadi boss kedai eCosway, saya ada rahsia dgn RM100 pendaftaran anda akan memiliki kedai ecosway.

    email saya kalau berminat
    ksaint1967@yahoo.com

  2. Annie 3 - 11 Feb 2010, 8:59pm
    Hi ! Viniyamey, saya sekarang sedang menjalankan bisnes ecosway. Untuk memulakan bisnes ini cuma memerlukan modal rm2200-rm4500 sahaja(modal tersebut akan mendapat product cosway yang bernilai rm4400-rm8800 terpulang kepada pilihan anda). Selepas menjalankan bisnes ini anda akan diberikan training free @ support sehingga mendapat stokist @ melancarkan bisnes anda.
    ecosway stockist dipekernalkan sebagai kedai percuma sebab semua tanggungan seperti sewa bulanan,elektrik,renovasi,stok bernilai rm300k,cctv,plasma tv..ditanggung oleh syarikat dan kita cuma tanggung pekerja,telekom,internet,water sahaja.
    Bisnes ini tidak terhad di M'sia sahaja malah sampai ke international market seperti hong kong,taiwan,jepun,korea,thailand,indonesia,singapore....selain dari sendiri buka stokis anda juga boleh perkenalkan kawan-kawan membuka stokis dan stokis tersebut dikira cawangan anda dan anda akan mendapat keuntungan US Dolar dari cawangan tersebut.
    Tempat anda boleh pilih sendiri dan permohonan sangat senang sahaja...ecosway mempunyai berbagai jenis stokis seperti heathcare,household/kopitiam/organic/bau berjenama/spa/salon/mini market....anda boleh pilih jenis stokis yang anda berminat juga.sila hubungi saya untuk kelanjutannya 013-7383827@016-2635670 annie.

  3. Awir - 12 Feb 2010, 3:37pm
    kALAU NAK KADAR KEUNTUNGAN YG TINGGI...BAIK BUKAK AVON (TP DIA ORG DH X FREEZE LAGI KE?)..DULU FREEZE SEKEJAP SBB GAWAT. TP KALU NK BERNIAGA DGN MODAL KECIL, BAIK JOIN ECOSWAY. LGI SATU, PRODUK AVON U KENA TANGGUNG KOS SEWA KEDAI DAN RENO TP DGN ECOSWAY...SYRT YG TANGGUNG SEMUANYA. CUMA KALAU ECOSWAY NI...TAK DE LAH TABUNG KERETA ATAU TABUNG MELANCUNG MCM AVON TP KALAU BISNES U OK DGN ECOSWAY...TAK PERLUKAN TABUNG2 TU SEMUA.. HUBUNGI 0142307034 KALU NK JOIN ECOSWAY.

  4. Noorazam - 13 Feb 2010, 12:05am
    Kalau nk buka avon camner??? ada sesiapa kat sini yang ada info pasal nk buka avon??

  5. Faizati - 13 Feb 2010, 7:52pm
    Viniyamey,

    Cosway memerlukan modal yang rendah RM2300.sahaja. Bisness ni amat sesuai bagi yang baru berjinak dalam dunia bisness kerana modal nya yang sangat rendah, tapi mendapat kedai yang selesa yang bernilai RM400,000 secara percuma malah sewa bulanan ditanggung pihak Syarikat. Apa yang kita perlu adalah mencadangkan tempat yang sesuai bagi bisness e-cosway bertapak. Pihak Berjaya Group menaruhkan modal beratus juta ringgit untuk memastikan kedai Cosway ada di mana-mana. Peluang amat tinggi kepada bumiputera, lebih kurang 300 kedai saja lagi yang tinggal, jadi rebutlah peluang ini.

    Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi saya Puan Zati 0193131020. Anda anda di bantu sehingga berjaya membuka kedai E-Cosway.
    T.kasih

  6. Rukumani 2 - 16 Feb 2010, 3:49pm
    Pn zati saya berminat membuka kedai ecosway di Kulai,Johor. Tetapi masalah modal 10k. berharap puan dapat bantu saya. Saya mmg berminat ecosway.sila hubungi saya 013-7920966 ( rukumani)

  7. Izzu 2 - 16 Feb 2010, 5:25pm
    saya antara yg sudah hadiri training dan dah submit application untk dptkan kdai ecosway di kwsan yg saya proposed... insyaallah saya akan di interview dalam jangkamasa terdekat ini.. kwn saya yg sama2 training dgn saya dah pun lulus dn dpt kdai di melawati.. memag rezeki beliau kerana dalam jangkamasa yg singkat sahaja sudah di panggil untuk interview di HQ cosway..

  8. Sharifah Ainul - 18 Feb 2010, 9:43pm
    Pn Rukumani, saya tahu bagaiman nak selesai kan masalah 10k tu. Pn boleh hubungi saya di 0132947933

  9. Intan Sufina - 22 Feb 2010, 9:25pm
    Rukumani
    anda boleh mulakan dengan membuat networking dulu... anda perlu ada beberape orang di bawah anda.. dan juga sekiranya anda tidak membuka kedai,, di bawah anda membuka kedai,, anda masih mendapat untung tiap2 bulan berdasarkan ev kedai bawah anda itu,, untung kan? sebarang pertanyaan anda boleh email kat saya intansufina@yahoo.com or 012 248 9625

  10. Kodok75 - 01 Mar 2010, 4:02pm
    sesapa area kl kalo minat nak bukak kedai ecosway tanpa pening pala fikir pasal sewa,bil leh contact 019-3207474..atau e mail kat alyn.adz@gmail.com

    peluang keemasan anda untuk lari dari kerja makan gaji!..be your own boss!

  11. Izzu 2 - 01 Mar 2010, 4:09pm
    saya dh di panggil interview pada 9 mac nanti.. apa2 pun kptsan cosway sy akn beritahu di sini.. tq

  12. Ruiselim - 15 Mar 2010, 1:17am
    hey , nice to meet u all here. arcoding my opinion. you can actually take the opportunity about ecosway biss. as you know that , if you invest in other franchisee bis , you must bear everything especially renter , salary , renovation and etc. But for the ecosyway biss is really good . without any invvertsment you can come in this bis and earn great income here. like me, i'm in ecosway been for 2008. i have introduce a lot of people open the shop in malaysia and include in other coutry . i have open the ecosway shop in 2008 . and i transfer this shop to my friend last year november. i notice that , after i transfer this biss i still have a income everymonth . my income everymonth more than rm20k . that amazing . see i didnt inverst anything.... but i can earn great amount in ecosway. my shop now is in international . include in korea , singapore , malsyai and thailand. if you interested pls email me . ruiselim@gmail.com
    if you want to success in this biss pls email me. tks

  13. Nurul 33 - 01 Apr 2010, 2:48pm
    nak tanya kpd sesiapa yg tahu...kalo nak buka ecosway modal 2k-4k dapat buka kedai terus ker? atau kena deposit jg 10k? saya x faham...kalo saya cuma ada 2k saja macamna?

  14. Muhd Safary - 14 Apr 2010, 12:50pm
    saper2 yang ade agen kat sarawak?

  15. Sasa - 14 Apr 2010, 2:23pm
    cari kawan bukak kedai ecosway kat johor hubungi sasa 0177873798.sesapa minat boleh cari sasa.

  16. Khalid 3 - 20 Apr 2010, 5:50pm
    Baru bercadang untuk buka butik avon kat Perak. Rupanya dah dibekukan. Sudah servey lokasi. Strategik

  17. Where 2 - 29 Apr 2010, 11:26am
    Puan Faizati,

    Terima kasih di atas penerangan yang diberi berkenaan dengan ecosway ni.
    Saya amat berpuas hati dan akan berusaha untuk membuka sebuah ecosway stokis.

    Dan kepada yang masih belum buat keputusan, bertindaklah segera sementara peluang masih ada.

    Terima kasih

  18. Syaada 2 - 01 Jun 2010, 4:11pm
    Saya plan nak bukak kedai ecosway... tapi still tak pasti ini pilihan tepat atau tidak sebab dah baca banyak comment and ade cakap ok..and ada yg cakap tak ok....Ada sesiapa yg boleh bagi suggestuin tak..Thank you

  19. Rahman - 01 Jun 2010, 4:52pm
    Syaada, hatta business stesen minyak sekalipun ada yg kata OK dan ada yg kata TAK OK. Dalam kes ecosway, u kena tanya diri sendiri:-

    - Adakah saya minat dgn MLM?

    Jika jawapannya adalah Ya, maka ecosway dan cosway adalah antara syarikat MLM yg paling kukuh di Malaysia dan ramai ahli2nya buat duit yg banyak (ramai juga yg hidup segan mati tak mahu). Jika u berminat, pergi berjumpa salah seorang upliner dan dengar nasihat dan perangsang dari mereka.

    Jika jawapannya "Tidak, saya tak minat MLM", maka lebih baik jangan teruskan.

  20. Fizza - 16 Jul 2010, 11:15am
    Hi
    Nak buka Avon Ke eCosway dua2 boleh bukalah..yg satu ada modal yg lagi satu FREE la...dua2 juga bagus tapi kalau nak yg free u contact I la...no harm in getting interested in anything so long as u are HAPPY in the end...right..tq
    box1811@yahoo.com or sms 0197867487

  21. Yusof 6 - 23 Jul 2010, 12:30am
    salam,
    peluang membuka stokis ecosway yang ditawarkan berjaya group memang menarik dan menguntungkan.sebab itu kami telah berjaya membantu down line kami membuka stokis di sekitar negeri johor.pastikan anda mendapatkan training dan tunjuk ajar yang cukup dari upline bagi persediaan untuk lulus dalam interview. itu yang kami pastikan untuk down line kami . yang penting komitment itu sendiri. maklumat lanjut layari
    http://stokis-condostore4u,blogspot.com/
    email yb1301@yahoo.com.my
    call 012-7200326

  22. Nka - 26 Jul 2010, 11:20am
    Saya ahli cosway, leno, tupperware, dan saya berminat nak buka salah satu dari produk tersebut tapi tidak tahu jalan permulaan untuk buka......., harap ada yang membantu

  23. Azie 17 - 27 Jul 2010, 4:21pm
    Nka...bole hubungi saya...insyaallah sy akan membantu...013-6969428..atau email d azie_fdesign@hotmail.com

  24. Kentang Biru - 04 Aug 2010, 10:49am
    berminat utk buka ecosway..tapi setahu saya benda ni kena buat fulltime..sy skarang dah mmg ader keje yg ok..but still minat bisnes..so kalau buka kedai..saya akan manage tp org lain akan jaga kedai waktu siang..boleh ke?

  25. Shah 32 - 18 Aug 2010, 3:09pm
    IGNIN MENGETAHUI LEBIH LANJUT..
    SILA DTG SENDIRI KEKEDAI KAMI DI;
    DAMANSARA PERDANA MERTOPOLITAN SQUARE,
    ECOSWAY STOKIS REDEMPTION CENTRE,
    E102, EAST WING METROPOLITAN SQUARE
    JLN PJU 8/1, 47820, DAMANSARA PERDANA,
    P.J, SELANGOR.
    ( lokasi kami berSEBELAHAN MENARA MUSTAPHA KAMAL BUKIT LANJAN, CITIBANK
    dan berdekatan dgn IKEA/THE CURVE/IKANO.


    SHAH
    019-2605771
    DISINI SAYA MENJEMPUT PARA USAHAWAN DAN RAKAN2 YG BERMINAT DAN SERIUS UTK MEMILIKI STOKIS SEPERTI KAMI...

    HUBUNGI
    SHAH
    019-2605771

  26. Shaz 4 - 20 Aug 2010, 10:42am
    alhmdulillah,sy baru shja mjadi store operator ecosway. maklumat lanjut boleh bkunjung ke kedai sy di 44g&44m jalan jernai 2,medan idaman buss centre,jln gombak kl..tq 013-3759623

  27. Yusof 6 - 05 Oct 2010, 11:17pm
    kami di johor begitu bangga (group) dapat membantu wanita bumiputra berjaya membuka stokis eCosway dan menjana pendapatan yg selesa.setelah berjaya membuka beberapa stokis di sekitar johor seperti di tampoi indah(sebelah jakel) pasar smart JB, ulu tiram,tebrau dan yang terbaru di pasar todays ulu tiram. tahniah kpd ros yang telah lulus interview dan akan mendapat stokis dilarkin lokasi pilihan sendiri pada bulan ini.ramai lagi yang masih dalam trainning khususnya wanita bumiputra yang berebut mendaptkan peluang perniagaan stokis eCosway(business owner).bagi mereka yang berminat khususnya dari kulai,senai,kota tinggi, pontian dan seluruh negeri johor, kami akan membantu seperti
    1- trainning produk
    2- trainning untuk interview
    3- trainning mendapatkan lokasi stokis(strategik)
    dan lain2.yg penting adalah usaha dam komitment itu sendiri.
    email : yb1301@yahoo.com.my
    call : 0127200326

  28. J Belle - 14 Oct 2010, 10:17am
    Betul Rahman!!! eCosway is another MLM...mempergunakan downlines. Walaupun hanya mengeluarkan modal lebih kurang RM5K, bagi sesetengah org jumlah ini agak besar. Upline tidak akan menjelaskan semua requirements dan syarat2 lain, until its too late.KTG (Kean Tec Global Group)ke, Yen Global Group ke etc... sume pun hanya memberi janji manis. Memang benar ada segelintir ahli bumiputera atau non Bumiputera yang berjaya mendapat kedai dan kedai mereka berjaya. Akan tetapi 99% ahli yang lain adalah malang. Politik kotor is going on in cosway and its their game. Tmn Cheras @Yulek , Mahkota Cheras sangat merbahaya, stay away.

  29. Ctmahsarah - 30 Oct 2010, 12:52pm
    saya mencari upline ecosway di melaka? emel me mahsarah@kpdnkk.gov.my

  30. J Belle - 09 Nov 2010, 3:37pm
    Choose your upline carefully.
    Q:How to know if they are good?
    A:You wont know until its too late.
    Upline yang tamak dan tidak berperi kemanusiaan akan berkata
    " You perlu buat networking lagi" ,
    "Proposed locations you x sesuai la, cari lagi",
    "Tak de 99 Speedmart, x de pasar malam kat proposed location, fung shui x bagus n bla..bla..bla..."
    Alamat kena main la tu!
    Banyak yang tertipu dan menyesal hanya selepas membelanjakan RM5K-RM10K. Hati-hati manupulasi eV sets yg ditawarkan. Selepas anda mendaftar(RM100) dan membeli eV set(200eV- 1000ev or more)semuanya jadi UNREFUNDABLE.

  31. Nor 30 - 07 Dec 2010, 12:55am
    yes choose ur upline carefully...!!tapi semua ni bergantung pada diri kita sendiri...sama ada kita nak berjaya atau pun tidak..
    BEWARE of this kind of upline!
    luckily my upline is very responsible!
    i will go for interview nexweek!

  32. Aishah Mohamed - 18 Feb 2011, 6:57pm
    Kalau 'cable' kuat intvw mesti lulus, walaupun your product knowledge is zero.Politics in Cosway are very dirty, its every where i suppose.My point is,jangan terlalu berharap anda akan memiliki kedai.Ada saja alasan dari Business Development, Store Operations and blah..blah..blah..New circular WEF AUG 2010:Store Application submitted after this date will be looked into in Dec.Maknanya 4 bulan baru mereka 'belek' application form.Alamat tak dapat la tu!

  33. Norcila - 03 May 2011, 7:33pm
    kalau ada sesiapa nak cari kedai untuk disewa kawasan senai. saya ada kedai kat taman impian senai (tepi jalan besar) untuk disewa... sesiapa berminat nak sewa cal saya 012-7899 344 atau email saya norcilamohdesa@yahoo.com.my..

  34. Nurul 203 - 10 May 2011, 3:16am
    saya baru je daftar jadi stokis ecosway rm 100...masalahnya leader tido n susah nak call,alasan sibuk,dia rasa bila dah daftar jdi down line ,saya ni biarkan macam takde leader yang boleh bimbing,...sebelum masuk macam-macam janji n nak jaga down line dgan baik..bila dah daftar langsung tak ambil peduli...pening ar leader cam ni..kalau nak tukar leader lain boleh tak?kalau ada yang sudi boleh email saya nurulkasim@yahoo.com

  35. Diana 47 - 13 May 2011, 9:10pm
    Salam,
    khas kepada sesiapa yg berminat nak buka stokist COSWAY diseluruh malaysia. Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut

    keterangan ringkas:
    Tidak memerlukan modal,hanya deposit Rm10ribu sebagai cagaran untuk stock product yg akan diberikan secara percuma sebanyak Rm300k-Rm700k.Deposit ini akan dikembalikan sekiranya anda tidak lagi berniaga dgn cosway.and then anda boleh memilih lokasi sendiri atau cosway yg carikan dan pihak kami akan menguruskan berkenaan sewa, renovate kedai, stock dan lain lain. Tugas anda hanya pergi latihan yang akan disediakan, anda diberi masa untuk belajar tentang produk.apabila anda sudah yakin tentang product,kami akan uruskan tarikh temuduga. Income yang anda dapat daripada kedai adalah 10% dr setiap jualan atau minimum Rm6000 sebulan,lokasi kedai adalah pilihan sendiri dan lain2 akan diterangkan kemudian.

    jika berminat sila email kepada saya diana_sha06@yahoo.com atau call/sms 017 2639989

  36. Shah 32 - 19 Jun 2011, 4:27pm
    basically... dlm biz ecosway ni ada 2 cara utk kita dptkan income ;-

    1) menjadi seorg STOKIS

    - 15% keuntungan dari SALE stokis tersebut setiap bulan akan dpt..

    - ( utk menjadi seorg STOKIS perlu cari networking,buat pembelian RM5k ( ev set /set intimewa ) hafal produk utk sesi interview, cari lokasi sendiri dll )

    dan bila proses diatas SUCCESS, SEMEMANGNYA akan dpt stokis semuanya adalah DITANGGUNG oleh pihak syarikat kecuali ;-

    * bil air
    * gaji staf
    * bil internet


    2) menjadi seorg introducer

    so, UNTUK INTRODUCER, tugasnye mudah sedikit dari menjadi seorg STOKIS,

    dimana hanya mengambil pakej INCOME dlm biz ni RM5k dlm tempoh 30 hari mendaftar [ dapat brg EV SET ] ( UNLIMITED income ), tugaspn sekarang ni hanyalah ;-

    - memperkenalkan KENALAN serta memberikan PELUANG PADA MEREKA untuk menjadi seorg stokis DIMANA2 YG MEREKA INGIN USAHAKAN cth; M'sia,INDONESIA, THAILAND,BRUNEI, SINGAPORE, U.K, USA/NEW YORK/L.A, AUSSIE, KOREA, TAIWAN, CHINA , HONG KONG DLL NEGARA YG TELAH PUN MENYERTAI COSWAY...

    APA YG LEBIH MENARIK, DGN SOKONGAN DARIPADA "ROAD TOUR" TEAM kami, dimana mereka inilah akan berjumpa dgn kenalan kita dimana2 negara yg kita telah perkenalkan spt diatas ( selepas kita memperkenalkan biz opportunity pada mereka & mereka ingin tahu lebih lanjut, kita hanya memberikan maklumat kenalan kita tersebut nama. no utk dihubungi, alamt dll pada road tour team ), dan road tour team akan berjumpa dgn mereka dan guide kenalan kita di negara2 tersebut utk mendapatkan stokis mereka sendiri....

    - so, tugasan kita just menyampaikan biz ooportunity ni pada mereka yg ingin membuka stokis di negara2 yg disebutkan diatas dan selebihnya utk info dan tindakan lanjut ( guidelines, step by step sampai dpt buka stokis ) road tour team akan membantu.....

    - dan yg lebih menariknya.. bila kenalan kita ini berjaya buka stokis dinegara2 mereka... kita akan start dpt OVERIDING $$$$ hasil dari sale stokis mereka setiap bulan selagi stokis mereka beroperasi..... dan
    sebagai INTRODUCER, kita juga layak untuk memperkenalkan seberapa byk stokis yg kita inginkan....

    hubungi saya untuk keterangan lanjut

    shaminor79@gmail.com

    shah
    019-2605771

  37. Lyana 7 - 29 Jun 2011, 9:56pm
    Konsep yg diperkenalkan oleh eCosway adalah Condo Store. Perniagaan francais biasa, anda akan menanggung kos ubahsuai, kos operasi, sewa kedai, dan boleh dikatakan segala-galanya terletak di bahu anda sebab itulah ada pendapat menyatakan kebanyakkan konsep francais yang tidak ternama gagal.

    eCosway memperkenalkan konsep dimana hampir segala2nya DITANGGUNG oleh syarikat termasuklah:

    a) PERCUMA kos ubahsuai kedai
    b) PERCUMA sewa kedai selagi kedai itu wujud
    c) PERCUMA bil elektrik
    d) PERCUMA stok barangan bernilai sehingga RM500K

    Ada beberapa punca pendapatan dalama perniagaan ini :
    a) Sales Commision
    b) VIP network = unlimited income
    c) BO (business network) = unlimited income
    d) Other incentives (inc: luckydraw- once every 3 mths; VIP and BO incentives)
    e) Umobile registration
    f) Credit Card Application (AmBank) .

    Jadi di mana lagi anda boleh cari konsep sebegini rupa? Sudah pasti TIADA! Hubungi Lyana 019-227 2999/019-242 2999 untuk sembang2 sambil berkongsi peluang dengan anda…

  38. Roxy - 25 Jul 2011, 9:14am
    intebiu untuk bukak cosway tu susah x ek??full english ker? i ni dh la speking ke laut...tp minat giler nk bukak kedai cosway...tulunnn

  39. Chris C - 25 Jul 2011, 9:32am
    Roxy

    http://myfutureinmyhand.blogspot.com/2009/12/soalan2-dan-jawapan-lazim-ditanya.html?zx=584ec1218435a644

    interview itu tidak susah :) English/BM/Chinese....kamu pilih...before you pergi interview, uline akan bagi training/tunjuk ajar dulu. lepas itu baru kamu pergi interview.

    upline kami macam itu lah. tak tahu dengan upline kamu
    kalau minat, boleh join network kamik.
    012-8585413 - chris

  40. Nolie - 10 Nov 2011, 12:10pm
    macamana sy nak bukak stokist cosway?? brapa modal? boleh emailkan pada sy smua maklumat utk membuka stokist..?? terima kasihh..harap kawan2 dpt membantu... email di erythromycin09@gmail.com

  41. Mariana 10 - 11 Nov 2011, 10:45pm
    interbiu nak buka e-cosway dalam bahasa inggeris ker

  42. Syikin 15 - 07 Dec 2011, 10:48pm
    Salam..nama saya Syikin.. jika berminat boleh hubungi saya 0135967420. Saya sekarang sedang berkursus di Cosway Alamanda, Putrajaya. Rakan saya berkursus di sini selama sebulan telah berjaya mendapat stokis di Kuala Lupis Pahang. untuk berjaya dalam Cosway saya percaya kitahanya perlu belajar dari mereka yang berjaya. Biznes ini tidak sukar kerana menjual barangan harian rumah tangga tambahan lagi Cosway telah 32 tahun dipasaran, market jualan sudah teguh. Barangan Cosway ada penggunanya sendiri. Contohnya sale di Alamanda mencecah RM200,000 sebulan. Pemiliknya Puan Faizati adalah leader yang masih muda dan berpengalaman dalam Cosway. Anda dijemput datang tapi buat temujanji dulu.

  43. Mariam 5 - 14 Dec 2011, 1:33am
    saya ahli ecosway dari melaka, sesiapa berminat boleh call atau sms saya. mariam 0147127929.

  44. Mariam 5 - 18 Dec 2011, 4:15am
    avon modal rm200k, cosway modal rm5k (1000ev) dalam tempoh 1 bulan selepas daftar BO rm100, deposit rm10k, perlu cari network. nak modal 100ev boleh , rm500 lebih. cuma modal 1000ev dapat bonus lebih, modal 100ev bonus kecil.

    avon modal 200k, terkini boleh jadi sale leader, modal rm200 setiap bulan, cari network, apa2 pun tanya avon, saya ada baca minggu lepas, kalau salah betulkan statement avon dan cosway. maaf ya.

    cosway saya cari orang je, saya ada dgr marketing plan cosway, memang bagus, cuma perlu cari network yg besar kalau nak kedai cosway dan modal rm5k baru dapat kedai, ne upline cosway yg sy dgr masa taklimat BO.

  45. Thana 2 - 01 Feb 2012, 11:42am
    I nak bukak kedai E-cosway di Alor Setar,Kedah...Modal ada Rm10K..boleh sesiapa upline di Kedah boleh bantu I...email saya nc_nsb2@yahoo.com atau no fon 016-4898984 (Thana)

  46. Sheela - 08 Feb 2012, 3:55pm
    Hi Syikin, i berminat nak bukak e-cosway.... boleh saya dapat temujanji dgn Puan Faizati.? sekarang saya tinggal dekat punjak jalil dekat dgn putrajaya..

  47. Thenmoli Pattiyan - 12 Feb 2012, 10:41pm
    Kalau nak buka kedai cosway, perlu ada upline dulu ke? Harap sesiapa dapat membantu saya...Tq

  48. Surya Khoo - 21 Feb 2012, 7:18pm
    sesiapa yg berminat berjaya dlm brand AVON boleh contact saya di 0145671230. Surya Khoo.. pendaftaran percuma.. ade free gift lagi.. dan yg paling penting dibimbing sehingga berjaya.

  49. Surya Khoo - 24 Feb 2012, 7:30pm
    sesiapa nak ambil brg avon boleh contact sya. sya bagi 35% discount..

  50. Aramy - 13 Jun 2012, 6:40pm
    Salam.sapa cakap perlu network yang ramai.upline saya dah temuduga walaupun network dibawah dia tak ramai.sebenarnya komitmen dan azam kena kuat.biasala kalau kita nak buat sesuatu tentu ada je yang akan jatuhkan semangat.saya memang berazam nak buka kedai ecosway coz yakin mempunyai team yang sangat membantu cam leader Puan Faizati,Ziana,Syafik dan Razak.mmg saya xpandai bercakap tp dengan pertolongan leader2 saya makin yakin.

    pucuk pangkal group kita.kalu berminat leh hubungi 0172197076 datang dan tengok sendiri team work dalam group puan Faizati.

Page 1 | Page 2 >>                        (Total comments 72)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.