Register ¤ Login
mencari pembekal alat tulis
Hana Sulaiman - Thu 10/Dec/09, 1:40pm [Last Comment]

saya ingin membuka kedai buku & alat tulis namun tak tau bagaimana untuk memulakannya....

Niche: Pengedar Alat Tulis
  1. Rohani Binti Hashim - 14 Dec 2009, 11:49am
    Salam Hana, tempatnya dimana puan nak buka kedai buku, kalau kedai di daerah saya bolihlah saya tolong. Emel saya myronishi@yahoo.com

  2. MFA Admin - 15 Dec 2009, 11:34am
    Saudari boleh menghubungi Rona Stationaries, franchisor yang berdaftar dengan ROF di talian 03-6186 0933/03-6186 7846. Terima kasih.

  3. Fuad - 15 Dec 2009, 1:52pm
    Puan kalau berminta nak ambik barang macam alat tulis buku2 ataupun beg dan pelbagai lagi benda boleh hubungi sy di email mfyatim@talisman-energy.com atau pun menghubungi saya di talian 016-9141875 lebih mudah kalau email sebab sekarang saya berada diluar malaysia barang barang amat murah tapi mesti diambil dalam volume yang bynk
    regards fuad

  4. Wan Muhamad Azrul Wan Muda - 19 Dec 2009, 7:07pm
    hai hana,lokasi perniagaan di mana?kalau perlukan bantuan boleh hubungi saya di 017-2436131( Azrul ).tq

  5. Agus - 05 Jan 2010, 4:26pm
    pembekal alat tulis ..pergi cheras melambak kat sana..

  6. Rahman - 14 Jan 2010, 6:00pm
    Dear Agus, we are talking about a franchise or a business system. Rather than pergi ke Cheras yourself, it is much better buy a franchise like Rona or duplicate an already running stationary store.

  7. Tony 9 - 24 Feb 2010, 11:37am
    kami pembekal alatulis dan kertas photostat. harga yg b'patutan. beroperasi d Port Klang,selangor.sila hubungi tony ditalian 012-3104092 utk m'dapatkan maklumat lanjut atua sebutharga

  8. Md Razeen 2 - 25 Mar 2010, 7:22pm
    Kami cahaya Sejati Enterprise syarikat yang Bedaftar KEM Kewangan, kami membekal Alat tulis Serta Kelengkapan Pejabat Untuk gov dan swasta..
    Untuk Pertanyaan harga Atau Pesanan Sila Hubungi En Razeen 017 - 355 2825

  9. DN Global Engineering - 15 Apr 2010, 5:10pm
    Untuk Barangan Pejabat call saya 03-62775571 atau layari
    website: www.dnglobal.weebly.com

  10. Aies - 02 Sep 2010, 2:49pm
    salam..boleh emailkan pada saya senarai sebutharga alatulis n brg2 yg berkenaan dialamat metadevoche@gmail.com..

    jika ada cadangan yg bernas untuk stok jualan kedai kami amatlah dialu2kan..

  11. Tane - 21 Sep 2010, 12:53am
    slm sya tgh cari pembekal alat tulis untuk kdai sya...sg buloh

  12. Mohd Farrok - 02 Dec 2010, 1:52pm
    askum n slamt sejahtera semua.sya nak buka kdai alat tulis di nilai.harap saudara smua ble membantu sya.

  13. Istana Putih Enterprise - 09 Feb 2011, 11:26pm
    Farok, dah ada supplier ke barang2 kedai tu?

    -iesman-
    istanaputih@ymail.com

  14. Razdya - 17 Apr 2011, 1:15pm
    kepada pembekal alatulis dan kertas photostat sila email kan sy sebutharga anda.sy na buka kedai alatulis.tq midyabadi@gmail.com.kedai kat sabah

  15. Khadijah Mezlan - 29 Apr 2011, 11:34pm
    salam. kepada pembekal alat-alat tulis. tlg email senarai alat2 tulis berserta dgn harga. perniagaan di kuching sarawak. khaty_kongchu@yahoo.com

  16. Fazhilah - 27 Sep 2011, 2:30pm
    salam.kepada anda yang ingin mencari pembekal aksesori komputer,boleh emelkan kepada sy fazhilah_ila@yahoo.com atau sms/call 0173073561

  17. Hidayat 10 - 06 Oct 2011, 12:44am
    saya mahu membuka kedai alatulis di perak dan sedang mencari pembekal alatulis.tlg emai senarai harga ke
    hidayat@ranteng.com.my

  18. Wan Zuraini - 18 Mar 2012, 12:12pm
    assalammuaikum...saya bercadang ingin membuka kedai alat tulis pada penghujung tahun ni... kepada semua pembekal boleh email pada saya sebut harga anda. email: wzuraini98@yahoo.com

  19. Adia Suria - 25 Apr 2012, 2:03pm
    assalamualaikum...saya bercadang utk membuka kedai alat tulis & pelbagai di Sri Aman Sarawak...dan sedang mencari pembekal alat2 tulis, utk cetakan "name card", sticker & label, membuat stamp company, kad kahwin dan yg bersesuaian dgn kedai yg akan saya buka....
    kepada semua pembekal boleh email pada sya sebut harga anda.....selamat berkerjasama :)
    email: abgbersaudara@gmail.com

  20. Mai 13 - 30 Oct 2012, 3:24pm
    hi, saya ingin membuka perniagaan kedai fotostat & alat tulis di labu negeri sembilan. pembekal berminat boleh menghantar sebut harga ke email ezmai80@yahoo.com. terima kasih

  21. Salwa 15 - 22 Sep 2013, 4:50pm
    Aslmkum. Saya berminat menjadi pembekal alat tulis. Sila berhubung dengan saya. 012-2955759. TK
    Salwa

  22. Mokhtarmohammad - 20 Mar 2014, 6:35pm
    assalamualaikum..kepada semua pembekal saya memohon untuk memberikan saya sebut harga ke email apple_198727@yahoo.com lokasi seremban

Page 1                        (Total comments 22)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.