Register ¤ Login
Masalah Dobi
Zalmie - Tue 6/May/08, 11:26am [Last Comment]

boleh tak emailkan saya selok belok atau proses untuk membuka kedai dobi

Niche: Bisnes Dobi
  1. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 06 May 2008, 11:39am
    Hi Zalmie, boleh beri email add. Saya akan email kan butiran.

  2. Zhan - 06 May 2008, 12:29pm
    boleh tolong email detail to me sekali zhan.hanz@yahoo.com

  3. RS Consultancy Resources - 06 May 2008, 2:10pm
    sila layari www.businessplan-money.com

  4. Syed Saiful Adzim b Syed Khalid - 06 May 2008, 3:35pm
    Hi Zalmie,

    Saiful sini dari Smart Wash, sila email kepada saya di saif@smartwash2u.com dan saya akan balas dengan lebih terperinci.

  5. Mohd Tohar Ahmad - 06 May 2008, 5:59pm
    hi Saiful, do u mind email me the info too. mohdtohar@gmail.com. thank you

  6. Pengiran - 07 May 2008, 11:12am
    e-mail kan saya juga saiful dan laila

    pengiranmr@gmail.com

  7. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 07 May 2008, 11:48am
    Hi Zhan, Please check your email. TQ

  8. Mazlina binti Manaf - 07 May 2008, 11:50am
    En Saiful dan Ms Laila, boleh tak emailkan kepada saya juga sendouh@yahoo.com. Terima kasih.

  9. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 07 May 2008, 11:52am
    Hi Tohat, please chek your email. TQ

  10. Noor Hashim - 07 May 2008, 12:09pm
    salam en.saiful dan ms laila,boleh tak emailkan saya juga-noor0228@hotmail.com. thanks.

  11. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 07 May 2008, 12:11pm
    Hi Mazlina, please check your email. TQ

  12. Irwan - 07 May 2008, 3:25pm
    hai laila, please email to me to at luqman_hakim@yahoo.com. thanks again

  13. Aminah - 07 May 2008, 4:16pm
    hai saya aminah...

  14. Aminah - 07 May 2008, 4:17pm
    Hi Laila, boleh send email add. kat saya

  15. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 08 May 2008, 11:04am
    Hi Aminah can i have your email add. TQ

  16. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 08 May 2008, 11:05am
    Hi Irwan & Noor Hashim, please check your email. TQ

  17. Muhammed Hadi bin Norhan - 08 May 2008, 1:41pm
    hi,salamz ms/mdm laila may i get the detail bout 'dobi'? hadinorhan@yahoo.com tq.

  18. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 12 May 2008, 11:24am
    Hi Hashim, please check your email. Tq

  19. Siti 5 - 12 May 2008, 2:14pm
    Saya berminat untuk membuka biz dobi. Ada sesiapa boleh bantu?

  20. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 13 May 2008, 10:36am
    Hi Siti, boleh berikan email add. Saya akan email butiran lanjut.

  21. Amisah - 13 May 2008, 2:58pm
    Hi Laila. Boleh email pada saya sekali? Email: melaweng@yahoo.com

  22. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 14 May 2008, 11:19am
    Hi Amisah, please check your email. Tq

  23. Asri Mohamad - 18 May 2008, 2:46am
    Masalah utama banyak yang gulung tikar,tak percaya pergi tanya BANK NEGARA..mereka ada perangkaan yang sebenar!

  24. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 20 May 2008, 11:32am
    Mungkin apa yang dikatakan oleh en asri ada kebenaranya dan ianya bukan sahaja untuk perniagaan dobi dan cucian kering tetapi merangkumi semua perniagaan. mengapa perkara ini terjadi. dibawah konsep perniagaan dobi dan cucian kering yg pihak kami jalankan, kami telah membantu usahawan menceburkan diri didalam perniagaan ini dimana 38 cawangan telah dibuka. 2 daripadanya telah ditutup. setelah melakukan beberapa kajian, antara faktor faktor yg kurang diambilkira oleh sesetengah pengusaha adalah KURANG BERPENGETAHUAN SEBELUM MENCEBURI SESUATU PERNIAGAAN, TIDAK MELAKUKAN PEMASARAN/PROMOSI BAGI PRODUK ATAU PERKHIDMATAN YG DITAWARKAN, TIDAK MENITIK BERATKAN BAHAGIAN KHIDMAT PELANGGAN, TIDAK MEMPUNYAI ALIRAN WANG TUNAI YG BETUL dan sebagainya.

  25. Red 0ne - 20 May 2008, 12:16pm
    hi laila and all..
    saya berminat untuk buka kedai dobi, blh emailkn saya butiran untuk buka kdai dan cnth proposal utk buka dan mendapatkan pinjaman..

    budok_j3pon@yahoo.com

    terima kasih

  26. Myra - 22 May 2008, 7:05pm
    tolong berikan sy butir2 utk membuka kedai dobi terutamanya modal..dan peralatan kos rendah untuk kedai dobi,bagaimana untuk mendapatkannya...pls
    t.q

  27. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 26 May 2008, 11:23am
    Hi Myra, boleh beri email add.

  28. Laila - 03 Jul 2008, 2:12pm
    Cik Laila boleh emailkan saya butir2 untuk membuka bisnes dobi dan maklumat tentang kursus dobi yang dianjurkan oleh cik laila. TQ

  29. Laila - 03 Jul 2008, 2:23pm
    Cik laila ini email saya laila@paneagle.com.my

  30. Zawawi - 05 Jan 2009, 6:47pm
    emailkan saya zawawi_ismail@yahoo.com

  31. Solahudin - 26 Sep 2010, 2:38pm
    cik laila,sy berminat utk memulakan bisnes dobi.blh emailkn butiran utk nuka bisnes ni
    email sy:lah_yusof83@yahoo.com

  32. Wan Nazri - 17 Nov 2011, 11:56am
    buleh saya dapatkan butiran perniagaan dobi email saya snazri09@yahoo.com

  33. Bukhari 3 - 04 Jan 2012, 2:49pm
    Kami menyediakan perkhidmatan dobi terus ke rumah anda. Perkhidmatan yang
    disediakan adalah:
    1. Cuci Toto RM9.00
    2. Cuci Conforter RM8.00
    3. Karpet (yang boleh lipat sahaja) RM10.00
    3. Bedsheet, Curtain, Cushion Cover RM3.50/kg

    Perkhidmatan ambil dan hantar untuk sekitar Bandar Baru Bangi Sahaja
    (PERCUMA). Tempoh cucian 2-3 hari. Sila sms nama, alamat, item yang nak
    dihantar supaya senang nak arrange transport g ambil. Farhana :019-471 5561

Page 1                        (Total comments 33)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.