Register ¤ Login
Bisnes Ape Untuk Modal Yg Sikit..?
Farah 10 - Tue 9/Mar/10, 4:47pm [Last Comment]

saya berminat nk buat bisnes..
tp modal cuma ada RM8k sahaja..
agak2 bisnes ape yg menggunakan modal yg sedikit..?
TQ

Niche: Ingin Berniaga
  1. farah 6 - 09 Mar 2010, 6:20pm
    salam..
    farah minat kecantikan?
    sertai kami sbg Rakan Kecantikan Beauty4U.
    farah akan dibimbing sehingga menjadi rakan kecantikan yg terlatih melalui biz course yg kami tawarkan.

    Modal yg diperlukan tidaklah terlalu membebankan krn kami lebih menjurus kpd memberi bantuan dlm ilmu perniagaan.

    Ketahui lebih terperinci melalui seminar pengenalan dgn pihak kami. Farah juga layak mendapat diskaun sehingga 60% jika hadir ke seminar tersebut. tawaran terhad! daftar segera utk tempahan

    Hubungi cik farah 017-2669126 @ pn seha 012-3036806
    ATAU email farra_1909@yahoo.com

  2. Belum Frust - 09 Mar 2010, 6:36pm
    Cuba la bisnes kedai buku online. Stormreaders Network adalah anak syarikat Telaga Biru Sdn Bhd yang memasarkan buku, majalah, CD dan VCD yang ditulis oleh penulis spt Dato' Dr Hj Mohd Fadzillah Kamsah, Dr Irfan Khairi, Us Zahazan Mohamed, Ust Ismail Kamus, Ustz Siti Nor Bahyah Mahmood, Prof Madya Md Izuddin Ali dan ramai lagi.

    Kelebihan kedai buku ni, anda tak perlu ada kedai, anda tak perlu risau utk menggaji pekerja @ staf, membayar bil utiliti yg tinggi dan sebagainya. Kedai buku anda beroperasi 24 jam setiap hari.

    Anda hanya perlu lebih kurang RM90 (bayaran pendaftaran) + RM350(buku yang anda pilih sendiri) = RM440 sebagai modal permulaan.
    Anda akan diberi laman web (e-store / kedai buku online dengan nama anda sebagai pemiliknya).
    Anda juga diberi kelengkapan e-net (spt sebuah pejabat maya) yg anda boleh gunakan untuk memantau operasi bisnes anda.
    Dengan RM8k anda boleh membeli sebuah laptop yg dilengkapi broadband/wireless/streamyx bagi membantu anda menjalankan bisnes ni.

    Anda boleh hubungi Normasfurah di talian 019-4972631 / 012-4043856
    EMEL : masalfadli@yahoo.com
    Anda boleh layari contoh e-store ini : www.stormreaders.net/NORMASFURAH

    Terima kasih.

  3. Arman 2 - 09 Mar 2010, 10:24pm
    Salam,

    Perniagaan yang pasti menguntungkan iaitu penjualan tuala wanita berherba yang diperbuat daripada kapas iaitu FC Bio Sanitary Pad. Mungkin ramai di antara kita yang tidak
    menyedari bahawa terdapat ramai orang di sekeliling kita mungkin isteri kita, kakak/adik kita, awek kita, emak kita atau mungkin diri kita sendiri yang terdedah kepada dioksin iaitu sejenis bahan kimia yang boleh menyebabkan kanser, fibroid dan macam-macam lagi) Dioksin terhasil akibat dari proses pelunturan kertas buangan untuk dijadikan pad yang ada di pasaran sekarang.

    Perniagaan ini bukan hanya untuk wanita kerana ramai lelaki yang menceburi perniagaan ini telah berjaya.

    Terdapat 3 pelan yang pasti menjana keuntungan :-

    1. Pelan Agen (2+1) - purata keuntungan 60%
    Modal RM375, untung bersih RM237

    2. Pelan Pengedar VIP - purata keuntungan 70%
    Modal RM1875, untung bersih RM1510

    3. Pelan Pembekal (QM) - purata keuntungan 127%
    Modal RM6450, untung bersih RM7980

    Barang yang perlu dijual :-
    1. Pantiliner - RM10
    2. Day Use - RM11
    3. Night Use - RM12
    * Terdapat juga pelbagai barangan kesihatan lain di dalam perniagaan ini

    Murahkan barang yang hendak dijual dan ianya memang keperluan kaum hawa setiap bulan. Confirm!!! Malahan barang ini juga boleh digunakan untuk keperluan lain seperti :-
    1. Sakit tapak kaki akibat gout
    2. Sakit bahu, sendi, pinggang dan lain-lain
    3. Gatal-gatal dan melecur serta banyak lagi untuk diterangkan.

    Jadi, apa tunggu lagi. Rebutlah peluang yang sedia ada ini. Hubungi saya di marin3763@gmail

    Terima kasih & salam perkenalan

  4. Yatie 9 - 10 Mar 2010, 9:31am
    Assalamualaikum!!!!

    Setiap perniagaan memerlukan modal. Sedikit @ banyak terpulang kepada anda. Saya berikan anda penerangan, anda nilai,fahami & fikirkan untuk anda, keluarga & masa depan.Penerangan adalah percuma.

    Untuk anda di Lembah Klang terutama area shah alam & berdekatan...Saya akan datang ke rumah anda!!!
    PROMOSI~ Keahlian Percuma dengan pembelian barang.
    (Hanya sah untuk 5 orang pertama) keterangan lanjut

    sila email girl_emily06@yahoo.com
    Berikan butiran anda:
    Nama:
    Alamat:
    No.Tel:
    Email:

    InsyaAllah!!! kami akan membimbing anda dari ZERO TO HERO!!!! Walaupun tiada pengalaman, anda akan diajarkan step by step...

    Terbuka pada semua yang ingin memulakan perniagaan sambilan/sepenuh masa samada anda surirumah,bekerja kerajaan/swasta dan lain....

    HANYA YANG BETUL-BETUL BERMINAT...SILA EMAIL SAYA....Jika anda tidak mulakan sekarang, masa tetap berlalu, usia semakin meningkat....orang berjaya tetapi anda hanya dapat melihat tanpa dapat berkongsi...

    InsyaAllah!!! berbekalkan SemangatUsaha,, Doa...tidak Mustahil anda akan bergelar Usahawan Berjaya & Jutawan!!!!

    ANDA BUAT...ANDA DAPAT!!!! InsyaAllah!!!
    sila email girl_emily06@yahoo.com

  5. Fifi 3 - 10 Mar 2010, 10:36am
    Salam farah...

    jika benar-benar minat niaga dan mahu bergelar usahawan yang berjaya, sila hubungi saya untuk mendapatkan penerangan lanjut.
    Berbekalkan modal yang serendah RM 5100, farah akan diberikan latihan sehingga berjaya, juga segala yang diperlukan akan dibekalkan oleh syarikat. Peluang untuk mengubah hidup sekarang di hujung jari... hubungi saya atau pegawai saya untuk keterangan lanjut


    fifi 019 2676833
    seri 016 4945200
    huna 013 4237607

  6. Arman 2 - 10 Mar 2010, 11:01am
    cuba baca buku 'menjejaki jutawan senyap' tulisan dr. rusly abdullah. menarik...

  7. Norazmin Mohd Supian - 10 Mar 2010, 11:34am
    Salam,

    "MODAL KECIL tetapi UNTUNG BESAR".. menjalankan perniagaan atas niat untuk dunia dan akhirat adalah niat yg PALING MULIA sekali...
    BERUNTUNGLAH MEREKA YG MENGAMALKAN MINUM SUSU KAMBING, minuman SUNNAH, berkhasiat tinggi,
    dan MERUGILAH MEREKA YG MASIH BELUM MENGAMALKAN NYA.. kerana setiap perkara yg diamalkan oleh para NABI, PASTI ada hikmahnya...
    Peluang PERNIAGAAN HEBAT sepanjang zaman..

    Modal serendah RM3,500 sahaja..

    Latihan disediakan..hanya perlu usaha, ikhtiar dan doa...

    Kalau berminat, sila sms kat saya

    AzminHR - 0122500789
    LindaHR - 0123741393

  8. Fazura 2 - 10 Mar 2010, 12:26pm
    Salam farah..
    Berminat untuk membuat pelaburan dlm hartanah.. Sykt kami juga menyediakan pakej pelaburan prihatin dimana dari situ farah boleh mengumpul sikit2 untuk membuat perniagaan sendiri. Banyak yg farah boleh lakukan. Mulakan dengan secara kecilan dulu tapi pastikan ianya TERJAMIN..!! Saya terangkan sedikit mengenai pelaburan hartanah yg sykt kami iklankan sekarang.. Jika farah bermodalkan RM6000, selepas 6 bulan sykt kami akan memulangkan profit sebanyak 33%, dimana didalam proses 6 bulan, sykt kami akan menyediakan perjanjian sebagai jaminan pulangan keuntungan.. Jumlah yang farah akan dapat selepas 6 bulan adalah RM7980.. Kami juga ada menyediakan pakej bulanan selama setahun, jika farah bermodalkan RM6000, selepas 6 bulan pertama, farah akan mula mendapat keuntungan bulanan sebanyak RM830 sebulan selama setahun, juga perjanjian dibuat sebagai jaminan. BERMINAT..? sila email fazura.jarihijau@yahoo.com

  9. Fakrul - 10 Mar 2010, 1:36pm
    Try buka kedai dobi yang small scale...
    http://ezsmartlaundry.blogspot.com

  10. Nazri 12 - 10 Mar 2010, 5:17pm
    Salam Farah,

    1. Mula-mula tanya minat anda.
    2. Pastikan anda tak kecewa bila tiada bayaran utk perkara yang anda lakukan.
    3. Tanya diri sendiri berapa yang anda mahu dapat dari 8k tersebut.
    4. Tahap mana yang anda mahu capai? cari makan atau bisnes nak jadi jutawan?
    5. Sejauh mana kesanggupan anda?

    Sebaiknya anda lengkapkan diri dengan ilmu bisnes dan dapatkan maklumat lengkap perniagaan tersebut. Berkawan dengan orang berniaga.

    Mungkin anda boleh cuba bisnes ini:

    http://jomedar.com

  11. Purai888 - 10 Mar 2010, 5:24pm
    SALAM..
    jom joint bisnes online..
    terpulang la nak buat fulltime atau part time..
    mempromosikan perniagaan anda secara tak lansung mendapat komisyen dari pihak company.. atau lebih menarik.. pendapatan aktif dan pasif anda bejalan serentak..
    layari
    http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=purai888
    atau hubungi sy di 019-2996125 atau
    purai888@gmail.com

  12. Zaidi 8 - 10 Mar 2010, 8:24pm
    Tak payah susah2.
    Invest ur rm3500 disini
    www.danafx.com/000228

    Tiap2 minggu dpt duit tau!bkn tiap2 bulan!.

  13. Ference - 10 Mar 2010, 11:51pm
    Salam sejahtera..
    Satu-satunya cara nak cari Financial Freedom nie, ialah melalui property investment. Sekiranya nak tahu sedikit sebanyak macamane seseorang PUN boleh jadi jutawan harta tanah, sertailah konvensyen 2 hari (Sabtu&Ahad 20-21hb March) di Crystal Crown Hotel, PJ. Kalau register awal, harganya Rm450 sahaja. Dua jutawan speaker dengan 2 lagi jutawan VIP akan memberi idea2 dan motivasi kenapa kita semua patut ceburi dalam bisnes ini. Apa yang akan dipelajari amat berguna, terutamanya sekiranya anda minat membeli rumah dengan cara NO MONEY DOWN..!
    layari lah : www.propertymillionaireconvention.com
    Boleh call saya 019-2886812, sekira minat utk buat booking. Kalau boleh datang 3 orang, harganya akan turun kpd RM405/seorang. OK?...Salam..

  14. Avin Tan - 11 Mar 2010, 12:10am
    Modal Rm 900 jadi Agen reload, (tetapi jangan cuba jual; cara tak betul,, itu memang gagal)

    Ambil masa 3 hingga 6 bulan, jana pdptan migguan RM3000 hingga 10000, TERBUKTI
    Ade bank statement tunjuk.

    Tak ya opis,
    Tak ya bayar gaji dll.perlu pengalaman

    Tak de sebarang RISIKO
    Hanya pakai henset dan pc boleh buat bisnes seluruh M'sia ke Indonesia



    sila layari -- http://www.platinum-zclub.blogspot.com

    epltinumz@yahoo.com

    Avin 0162639677
    .

  15. Emma 6 - 11 Mar 2010, 7:44pm
    Cuba miliki rangkaian niaga efranchise tanpa modal, further info email emmafiznariko@gmail.com

  16. Aziz 5 - 12 Mar 2010, 9:26pm
    Fara jadi ahli perniagaan
    1 spa 5 bintang
    2 kosmetik dan minyak wangi dari paris
    3 produk kesihatan asas kan spa dan lain2
    4 jewellery bermutu tinggi
    tampa madol yang besar
    call 0172938323

  17. Shamsir Maarof - 15 Mar 2010, 2:19pm
    Cik farah boleh hubungi saya dan saya akan cadangkan suatu kaedah utk diceburi di dlm terminal Eazy2pay. Sham 017-2910197 atau email shamsir_maarof@yahoo.com.

  18. Watie 3 - 18 Mar 2010, 2:59am
    salam farah.
    banyak tawaran perniagaan yang cik farah terima. tapi agaknya mana satu yang perlu farah pilih...

    pilihan farah mestilah kena tepat. kerana sesuatu pelaburan tu perlukan keuntungan disamping mendapat semula modal yang dikeluarkan dengan cepat.

    bagi akak, cuba farah ceburi bidang kosmetik... pelabuaran yer tak la mahal sangat... farah hanya perlu jadi ahli percuma dengan pembelian barangan RM 15.00 sahaja. tentu farah suka kan... murah... malah barangan yang farah nak jual pun senang orang nak terima...

    farah boleh cek kat web akak. kat situ akak dag terangkan semuanya...ctc no pun ada kat situ...kalau perlu penerangan lanjut.
    www.arlisyanggunscore.web.com

    so...semoga berjaya dengan perniagaan yang akan diceburi

  19. Ismetzal - 18 Mar 2010, 6:20am
    pi kursus sesuai dgn minat u dulu...tambah ilmu di dada, pilih satu perniagaan yg mampu rasa boleh mendatangkan untung, walaupun sikit...

    dari situ, beli peralatan dan sewa kedai, jatuh bangun resepi biz...yg penting kena sabar dan usaha sungguh2...buat sendiri biz ni, dan yg penting jgn nak kaya cepat...dan jgn terpengaruh dgn promosi yg bukan2...

    duit u , u jaga...u uruskan sebaiknya...hati hati...

  20. Nur 14 - 18 Mar 2010, 11:37am
    8k pun banyak sebenarnya untuk buat bisnes. apa yang dikatakan betul2 bisnes, ialah kita dapat untung dengan jual barang.bukan MLM.dimana2 pun orang sentiasa mencari barang. farah boleh gunakan modal tu untuk beli barang yang murah2 secara online dari website. terutama website dari US. sebab barang mereka bagus2 dan murah2.masa nak beli tu, make sure guna Viaddress, sebab ada certain website xle deliver ke malaysia. so Viaddress la yang bagi alamat US virtual untuk kita guna masa online shopping tu. lepas beli,dia hantarla kerumah kita kat malaysia ni. caj dia xmahal.tu yg sy rekemen kat farah ni.lagipun bajet farah xbyk.buat apa nk spend byk2 untuk kos penghantaran.boleh jimat untuk beli barang

  21. Nur 14 - 18 Mar 2010, 11:47am
    ohh lupa.kalau nak tau pasal khidmat yang ditawarkan, pg kat website mereka ni
    www.viaddress.com

  22. Linda Power Impian - 18 Mar 2010, 10:27pm
    salam...farah 10

    anda ada rm 8k sahaja??
    tahu kah anda itu pun dah cukup untuk join biz bersama POWER IMPIAN yg merupakan anak syarikat POWER ROOT..

    jika anda join bersama saya..anda adalah group ROSYAM NOOR..

    Kami..akan mengajar anda macam mana untuk biz..pokok pangkal ati anda minat n serious sejauh mana??pengorbanan masa anda bersama biz ni..

    Percaya atau tidak..dgn hanya rm 8 k tadi..anda tak perlu tapak perniagaan..produk yg kami keluarkan produk kecantikan iaitu..masker n serum..namanye elliganz sama keluaran sk II..

    Kami akan ajar dan tunjuk cara biz..pastikan anda benar2 berminat dan serious berbisnes...

    Jika berminat sila hubungi saya..linda:017-3907175
    atau emailkan Diklin_Dot@yahoo.com

  23. Syeryl - 19 Mar 2010, 9:24am
    Berminat nak buka stokis cosway???kos sangat rendah, kalau anda berminat hubungi saya (sherry 019-8003638)

  24. Ikmal - 19 Mar 2010, 10:30pm
    jadilah stokist bosland yg hanya sekitar rm5900SSAAA121

  25. Ikmal - 20 Mar 2010, 10:21am
    jadilah stokist bosland,modal yg rendah n income yg tinggi.product halal,gmp,komisen yg tinggi dan mempunyai kilang sendiri lebih darpada 30tahun,guna teknologi nano,RND yg canggh,owner DR yg membangunkan product sendiri.hubungi ikmal 0126346378 or kamal_yusof@yahoo.com

  26. Ahmad 11 - 20 Mar 2010, 1:16pm
    Ada satu peluang perniagaan yang mempunyai Syariah Compliance yang di iktifar oleh Bank Muamalat serta 8 Menteri
    Berasaskan produk pendidikan dikenali sebagai Score A, 100% menggunakan kelebihan dan kemudahan IT. (Rujuk www.scoreA.com)
    produk ni akan mendapat sambutan tinggi bila Kerajaan mula Smart School tahun 2010. (Proram ini masih baru & telah menjadi produk Goreng Pisang Panas sebab pasaran nya yang meluas & kehebatan produknya yang telah TERBUKTI BERKESAN). Program ini dianjurkan oleh Syarikat Kenshido International (www.kenshido.com)

    Modal serendah RM60 sebulan
    maklumat lanjut e-mail saya
    east669@gmail.com

  27. Andak Kamarulzaman - 20 Mar 2010, 6:35pm
    Assalamu'alaikum Farah!
    Saya cadangkan anda cuba perniagaan E-Cosway.
    Sila hubungi saya Andak 019-3882724 (andkama@yahoo.com) atau isteri saya Noraini 012-3966 420 (norainisallehudin@yahoo.com) untuk keterangan lanjut.

  28. Sazali A R - 28 Mar 2010, 12:19am
    Asskm..
    Saya cadangkan Farah dapatkan suratkhabar The Star hari ini 27/03/10, Cosway Global Ambition; Perniagaan eCosway telah berkembang keluar negara secara global. Mempunyai rangkaian 1,500 kedai di Asia Pacifik; Separuh daripadanya di Malaysia, diikuti Australia, Singapura,Indonesia,Brunei,Hong Kong, Taiwan,Korea dan Thailand.
    eCosway juga akan memasuki USA (MAY'10),Jepun(August) dan UK. Pihak Syarikat mensasarkan akan berada diantara "Top Three MLM Companies in The World". Kekuatannya adalah pada "Free Store Concept" Stokist yang diperkenalkan sebagai satu rangkaian perniagaan yang bergerak diluar dari konsep jualan terus atau "direct Selling" yang secara tradisional. Dengan konsep ini boleh dikatakan semuanya disediakan oleh pihak eCosway. Menurut rakan saya yang telah berjaya mendapat kedai dan beroperasi di KL; pihak eCosway membelanjakan hampir RM200~250K; kos renovasi, sewa, peralatan sampingan(CCTV,Computer,Air-cond) dan Stok barangan untuknya menjalankan perniagaan. Apa yang diperlukan adalah modal yang paling rendah berbanding dengan perbelanjaan yang pihak syarikat bagi. Apa yang penting disini adalah komitment, usaha dan motivasi kita untuk menyakinkan pihak syarikat dengan kepercayaan yang diberi. Yang paling penting adalah "Risk Free".Untuk maklumat lanjut, bantuan dan training hubungi saya; Sazali 016-6459115 @ ceoline88@yahoo.com

  29. Shyiken - 28 Mar 2010, 1:04am
    ingin menjadi pemborong/pengedar baju kurung dan baju2 lain...harga sngat murah dalam kuantiti yg banyak...kami adalah pengeluar pelbagai jenis baju...sila hubungi kami di 013-3133405 atau email shyiken@gmail.com utk quotation

  30. Zul 8 - 29 Mar 2010, 2:42am
    Peluang Perniagaan Runcit......
    http:unclezicky.blog.com/

  31. Syah - 31 Mar 2010, 5:45pm
    apa2 biznes yang bervarian kecil boleh di mulakan..tapi sebaik2 nya di simpan segala rekod perniagaan yang ada..

    kepentingan nya adalah sebagai bukti anda menjalankan perniagaan dan pelaburan pada masa depan

  32. Shiqin - 02 Apr 2010, 7:31pm
    Farah, layari web saya http://www.myhomebiz-4u.com/shiqinform

  33. Tony 9 - 03 Apr 2010, 3:08pm
    Farah, jka modal anda kecil iaitu sebanyak rm8k, anda hya prlu mula dari rumah saja. jika anda mempunyai kemahiran dlm bidang pemasaran, blh sertai kami. sebarang mklumat, sila email:hotspot_red@hotmail.com @ tel ditalian 012-3104092.Tony

  34. Kak Zie - 06 Apr 2010, 11:18am
    Berniaga itu mudah jika kita berminat dan ikhlas hati untuk menjalankan perniagaan. Jika nak berniaga, pikir 10,000 kali, jika jawapan masih nak berniaga, maka buatlah. Insyallah boleh berjaya apa jua perniagaan yang diceburi. Namun berhati pilih bidang perniagaan dan rakan berniaga. Sebaik2 langkah untuk Farah adalah gunakan sebahgian daripada duit RM8k tu untuk mencari ilmu berniaga (apa juga bidang yang dipilih) terlebih dahulu, belajar dari bawah supaya hasil perniagaan itu lebih cemerlang. Perniagaan yang cepat nak jadi kaya, secepat itulah jua kecundang. Pepatah melayu lama Sikit2 Lama2 Jadi Bukit itu adalah lebih selamat. Salam

  35. Arman 2 - 06 Apr 2010, 12:32pm
    Salam Kak Zie, ini adalah antara motivasi yang amat berguna. Ada sesetengah nak cepat kaya, maka terjunlah dia ke dalam pelaburan yang entah apa-apa dan akhirnya tenggelam dan lemas. Carilah buku 'Jutawan Senyap' kerana ia banyak membimbing kita

  36. Azarawati - 15 Apr 2010, 10:10am
    Salam kak Zie, untuk memulakan bisnes dalam RM8k, sy syorkan kak menceburi bisnes e-pendidikan. Modal pun lebih kurang RM7000 sahaja.Bisnes ni belum ramai yg buat dan kurang saingan. Baru dilancarkan pada 21 Jan 2010. Business plannya sgt bagus dan lumyan. Dan yang paling best program e-pendidikan ni sgt complete dan interaktif. Kalo kak berminat boleh email saya azra2712@gmail.com / 0165849068 atau boleh layari
    www.e-tuisyen4u.blogspot.com atau www.focusa.com.my dan klik ke live demo, mskkan psswd = focusa919

  37. Faisol - 20 Apr 2010, 12:16am
    minat nak bukak kedai serbaneka,salon,butik dan organik? modal rm2200+rm100
    modal diberi percuma termasuk ubahsuai+sewa bulanan+bil elektrik dan kos penghantaran stok. semuanya percuma.hubungi saya dan saya akan buktikan kenyataan saya ini adalah benar.

  38. Faisol - 20 Apr 2010, 12:24am
    hubungi saya utk mengetahui lebih lanjut lagi ttg kedai franchise yg di taja sepenuhnya modal dalam anggaran rm500k email fdarus82@gmail.com atau call/sms 0126146372/0142329663.

  39. Mimi 3 - 29 Apr 2010, 12:04pm
    Jika farah berminat dgn bidang kecantikan mari sertai sebagai beauty consultant Mary Kay. Modal sukahati. emel lee_lithium@yahoo.com

  40. Mohd Fauzi - 05 May 2010, 1:51pm
    Assalamualaikum!!!!

    Tahniah krn anda memilih perniagaan sbg satu punca pendapatan krn 9/10 adalah rezeki berpunca drp berniaga...Stiap perniagaan memerlukan modal. Sikit/banyak bergantung pada business yang hendak lakukan.
    Saya cuma ingin berkongsi peluang dgn berikan anda penerangan secara percuma,(insyaAllah saya akn hadir jika awk memerlukan penerangan walaupun dimana anda berada) keputusan awk yang tentukan.(tiada paksaan) *sedikit tips..perniagaan ini sgt mudah,cpt dan berkesan.modal yg kecil tetapi pulangan yg menakjubkan.di iktiraf oleh KPDNKK dan banyak lagi..percayalah..dgn izin Allah pasti berjaya.

    sila emailkan saya mohdfauzi_perlis@yahoo.com.my

  41. Hidei - 15 May 2010, 12:19am
    Business ni modal cuma RM50
    Buat Promosi dan dapat 100% komisen.
    Tak rugi langsung!!!!
    http://www.tunaisegera.com/?r=adilzarun

  42. Tarmimi - 30 May 2010, 7:09am
    salam. kak boleh cuba bisnes perfume auralife yang mempunyai fungsi berikut :
    Seri + Relax

    1. Membangkit seri wajah
    2. Membantu merubah sikap dan mengatasi panas baran
    3. Memberi ketenangan zahir dan batin
    4. Mengawal kemarahan dan menstabilkan hormone
    5. Memulih tenaga semulajadi
    6. Mendinding diri dari ganguan makhluk halus

    Desire + Pelaris
    1. Melambangkan kehebatan lelaki
    2. Melambangkan kehebatan wanita
    3. Membuka keinginan seks & membantu keintiman suami isteri
    4. Memberi keyakinan diri serta senang didampingi dan berkomunikasi
    5. Mendinding diri dari ganguan makhluk halus

    Relax + Genius
    1. Membantu merubah sikap, keperibadian dan mengatasi panas baran.
    2. Memberi ketenangan zahir dan batin
    3. Mengawal kemarahan serta menstabilkan hormon
    4. Mencergaskan IQ dan mengatasi tekanan perasaan
    5. Mudah mendapat idea, pintar dan bijak
    6. Memulih tenaga semulajadi
    7. Mendinding diri dari hangguan makhluk halus

    harga rm30, 5ml/botol
    modal rm275
    keuntungan hampir 100%
    abuhuurin3001@yahoo.com
    0198965165

  43. Zaidi 8 - 31 May 2010, 2:07am
    Pilih modal.
    1.rm100
    Tiap2 bln dpt rm80
    2.rm1,000
    Tiap2 bln dpt rm800

    Pilih,wat keputusan & tel saya
    012 3244315
    bkn MLM!BKN SKIM CPAT KAYA!.

  44. Pretty Chique - 12 Jun 2010, 9:11pm
    Peluang perniagaan bersama Eumora
    http://eumora-skin-health.blogspot.com/p/peluang-perniagaan.html

    * Bukan MLM
    * Bukan sistem Piramid
    * Tak perlu yuran keahlian
    * Buat duit 10K ++

  45. Mohd Fauzi Yahaya 2 - 17 Jun 2010, 3:35pm
    Layari http//:fauzicestbelle.blogspot.com

  46. Suhailah - 25 Jun 2010, 1:53pm
    Peluang bersama ScoreA program..
    •Terdapat 700++ Syarikat di Malaysia yg mempunyai AJL, telah melahirkan 5,500 jutawan dlm masa 40 tahun, dgn 4 kategori produk utama berikut – Kecantikan, Kesihatan, Penjagaan Rumah, & Penjagaan Kereta, di mana kesemua produk tersebut merupakan produk sampingan.
    •Produk keperluan – Score A Program merupakan satu-satunya produk Pendidikan di mana pendidikan merupakan Produk Keperluan (semua ibubapa mahukan anak score A, tidak kira dari golongan mana pun),
    •Berkualiti (rujuk testimoni, penghargaan & pengiktirafan),
    •Harga Murah (RM7.10 satu subjek, selepas topup RM4.70),
    •Tidak Bermusim (spt produk sampingan di atas),
    •Anti Kemelesetan Ekonomi (walau pun zaman gawat, ibubapa tetap nak anak score A) &
    •Tiada Saingan.
    •Perniagaan dunia akhirat – kita bagi anak kita dan/atau anak orang lain, jadi pandai.

    keterangan: ila(012-3946260)

  47. Saiful Nizam - 15 Sep 2010, 12:51pm
    jual perfume dgn teknik sendiri...boleh untuk lebih 2000 dlm masa sebelum dgn modal serendah rm300 satu perfume..

    hanya satu perfume dah mencaipai rm2000 dgn modal hanya 300

    bayangkan kalau ada 5 or 20 perfume..

    call or sms kalau berminat 017 372 0982.

Page 1                        (Total comments 47)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.