Register ¤ Login
Berniaga Online.
Meraras - Tue 20/Aug/13, 2:26pm

salam.. hye. selamat hari raya. saya berminat nak berniaga. sekarang pun saya dah start bukak kedai online. ni blog saya. beetlebugonlineshop.blogspot.com

masalah saya sekarang saya tak tahu nak promot blog macamana, barang apa yang dapat permintaan tinggi. produk yg boleh dapat untung yang besar.

then kalau saya buat dropship dulu ok ke tak?
  1. Norly Musa - 21 Aug 2013, 9:01am
    berminat menjadi agent kami menjual minyak wangi gred AAA terhangat di pasaran dan produk yg mudah dijual


    beli dengan harga borong atau menjadi agent kami

    sila whassap kami dgn segera
    018-221 4268

  2. Fauziah 19 - 25 Aug 2013, 6:55am
    Saya berminat , email saya nikarudy@rocketmail.com

  3. Auntyzack 3 - 28 Aug 2013, 8:53am
    Berminat menjual perfume jenam Secret Essence??
    Untong besar.. :)
    Bau yg wangi mcm ori & lasting
    Pls call 0199891979

  4. Nor Adzman - 30 Aug 2013, 2:48pm
    Mesti pergi belajar dulu, ada ramai sifu internet marketing yg anjurkan kursus dan program, antaranya Hanabil Biz Online Centre (fb) atau boleh hubungi terus 0184708442

Page 1                        (Total comments 4)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.