Register ¤ Login
Berminat Buka Francais Anakku
Jeeja - Wed 8/Oct/08, 6:51pm [Last Comment]

Saya berminat untuk membuka francais pakaian kanak-kanak seperti Anakku. Kepada sesiapa yang ada pengalaman diharap dapat berkongsi dengan saya. Saya sedang mengumpul maklumat tentang modal permulaan, proses membuka butik, menguntungkan atau tidak dan apa2 info yang berkaitan.
  1. Nurul Aini Zulrahman - 10 Oct 2008, 12:00am
    pgi la tanye kt hotline anakku..nie nmbernye 0377859735

  2. Tainia - 10 Oct 2008, 11:53am
    blh tgk di www.anakku.com
    sy pernah try dulu..isi form online..nanti tunggu feedback dr anakku. atau blh call...tapi saya punye xde feedback.:)

  3. Jeeja - 10 Oct 2008, 4:51pm
    Saya dah tgk dkt website anakku. Tapi modalnya agak tinggi la. Kalau saya nak buka kedai atas nama sendiri, contoh mcm kedai Manjaku di Seksyen 9 BB Bangi, agak-agak kosnya sama seperti francais anakku atau kurang? Dari segi pengurusan lebih mudah/sukar? ada sesiapa yang berpengalaman?

  4. Sazali 2 - 21 Oct 2008, 12:50pm
    sama soalan macam jeeja.....ada sesapa leh jawap x?

  5. Noliah Binti Mohd Isnain 2 - 28 Mar 2013, 10:33pm
    dek, pada pandangan akak bis francais memanglah kosnya tinggi. tapi siapa tak kenal ANAKKU? otomatik di kepada setiap orang ia adalah barang baby. ANAKKU dah lama bertapak dan pelanggan tidak meragui dari segi kosnya, kualitinya dll. Asalkan bisnes diterima customer dan ada prokspek dan maintain sampai bila2 jadi why not terima ANAKKU je. hp akak 014-9208150 sila layari http://milahomestay.blogspot.com email nole_nole@yahoo.com

Page 1                        (Total comments 5)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.