Register ¤ Login
Baru Nak Muakan Perniagaan Stationery
Azlawati Bt Mohd Aris - Fri 7/Mar/08, 10:54am [Last Comment]

Saya baru saja dapat kedai di Bandar Seri Jempol. Kedai saya terletak dalam kawasan felda,taman perumahan,MRSM,Sekolah Rendah & Sekolah Menengah.Saya memiih perniagaan stationery.Masalah saya sekarang adalah, dimana saya boleh dapatkan bekalan alat2 tulis,snack, & rak-rak/para yang murah untuk barang2 saya?
 1. MFA Admin - 07 Mar 2008, 11:37am
  Cik Azlawati, pertamanya terima kasih kerana menggunakan ruangan forum MFA. Untuk pengetahuan cik, fokus kami adalah kepada perniagaan francais. Kami tidak mempunyai maklumat tentang pembekal-pembekal barangan sebagaimana yang cik nyatakan.

  Sekiranya cik berminat dengan perniagaan francais yang berkaitan dengan alat tulis dan barangan cenderamata, cik boleh menghubungi Gift N Logo. Maklumat tentang tentang Gift N Logo boleh didapati di ruangan "Franchise Directory". Terima kasih.

 2. Grace Tan - 12 Mar 2008, 11:41am
  Hi Azlawati,
  You may contact LeAnn @ 0122799924 for more information about the Printing & Stationery .
  Thank you.

 3. Jonaina Nordin - 17 Mar 2008, 9:59am
  Akum..
  Cik Azlawati, saya June daripada Gift N Logo.Sila tinggalkan e-mail dan num telefon,saya akan call saudari.Atau saudari boleh hubungi saya di talian 06-232 7277

 4. Zainal Abidin Abu Samah - 09 Apr 2008, 10:05am
  Assalmualaikum saudari....saya mempunyai beberapa cadangan untuk memamjukan perniagaan saudari. Oleh kerana kedai saudari berhampiran dengan beberpa sekolah saya mempunyai produk yang memang diperlukan oleh pelajar sekolah. Kalau minat sila hubungi saya ditalian 014-644 0686. Zainal

 5. Rozilawati Bt Razab - 12 May 2008, 4:50pm
  saya nasihatkan Azawati pergi jumpa pihak PUNB. biasanya mereka boleh link kan anda kepada pengilang alat tulis yang pernah mendapatkan khidmat bantuan dari PUNB. jadi anda berpeluang mendapatkan harga borong yang datangnya terus dari kilang.

 6. Noliah Binti Mohd Isnain 2 - 28 Mar 2013, 9:36pm
  Syabas Azlawati. akak juga buat biz stationery dah 5 tahun. Best biz ni. Akak biz di tmn perumahan bandar Melaka. di Melaka ada pembekal rak gondolas, offer bin dll. sms akak, akak boleh bagi no tel kedai pembekal rak2 ni semua. hp akak 014-9208150 Selamat Berjaya.

Page 1                        (Total comments 6)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.