Register ¤ Login
Bagaimana Nak Menyediakan Proposal Untuk Buka Kedai Dobi
Zal 2 - Tue 11/Sep/07, 8:47pm [Last Comment]

Adakah ada di antara anda semua mempunyai proposal tentang buka kedai dobi ? . Saya memerlukannya untuk tujuan pembelajaran.Kerjasama anda didahului dengan ucapan terima kasih.......e-mail saya: hafizalmj@yahoo.com.my

Niche: Rancangan Perniagaan | Bisnes Dobi
  1. MFA Admin - 13 Sep 2007, 11:19am
    Saudara Zal, pertamanya terima kasih kerana menggunakan ruangan forum MFA. Kami tidak menawarkan khidmat khusus untuk membuat kertas cadangan bagi perniagaan kedai dobi. Namun saudara boleh menyertai Program Latihan Francais yang kami anjurkan untuk saudara mendapatkan maklumat bagi tujuan membuat kertas cadangan. Sila layari bahagian "Upcoming Training" untuk maklumat terkini program latihan kami. Saudara juga boleh berjumpa dengan pakar-pakar industri francais semasa program latihan ini. Sekian, terima kasih.

  2. Fadzly Business Oriented - 27 Sep 2007, 12:25pm
    saya pernah membuat proposal untuk kedai dobi..senang jer..kalau nak belajar boleh email saya di... tilong77@hotmail.com

    share information sahaja.

  3. Asri Mohamad - 11 Nov 2007, 9:35pm
    tilong77@hotmail.com tak serious,dah email tanya pasal proposal tapi tiada jawapan!

  4. Laila Mukhtar Management 0196190075 - 06 Dec 2007, 10:48am
    sy merupakan salah seorang tenaga pengajar bagi kursus hands-on dobi anjurang pihak kementerian. adalah dinasihatkan puan/cik berdaftar dengan pihak kementerian yg menghadiri kursus ini. kursus ini penting bagi tuan/puan mendalami dengan lebih mendalam. sesiapa yang berminat jugak boleh menghubungi saya ditalian 017-3039195 bg mendapatkan 1-to-1 consultation.

  5. Mohd Fadhleysyam Bin Ali - 16 Nov 2009, 1:33am
    untuk mendapatkan kertas keja memulakan perniagaan lawati je link kat bawah..siap ada contoh lagi.dapat download free lak 2..20 panduan memulakan perniagaan try masuk dulu n tengok...http://www.perniagaanmalaysia.com/index.php?ref=nav1053

  6. Naqiuddin Aiman Bin Nawang - 12 Dec 2013, 5:09pm
    boleh email kat saya kertas kerja dobi layan diri tk encik tq.

  7. Naqiuddin Aiman Bin Nawang - 12 Dec 2013, 5:12pm
    boleh emel kat saya contoh kertas kerja dobi layan diri naqiu_boomba@yahoo.com

Page 1                        (Total comments 7)
Your Comment
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password
Disclaimer. Messages posted to our forum, Q&A or public areas by MFA members or the public are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. MFA does not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any communications [STATEMENT/REPRESENTATION] posted in the forum or endorses any opinions expressed in the forum. This forum is NOT intended to be a source of advertising, self-promotion or disparagement. MFA assumes absolutely no responsibility for the postings and/or its contents. Visitors may post questions, comments and replies without prior review by MFA, however MFA reserves the right to delete any postings (in whole or in part) for whatsoever reason. However, the fact that a posting remains on site does not mean that it has been approved or endorsed by MFA. By making a posting you are agreeing that the material you post becomes the property of MFA. Your visiting and browsing through this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.